|

Draci přivítají nováčka soutěže - IHC Písek!

V dalším utkání II. Ligy ČR se hokejisté Trutnova utkají s nováčkem letošního ročníku - IHC Písek. Utkání začíná v sobotu 10.10.2015 v 18:00. Fanoušci budou mít možnost opět soutěžit o titul "JSEM V SESTAVĚ" a jeho první výherce, Pavel Karlec, se bude utkání účastnit společně s hráči HC BAK Trutnov v kabině a na střídačce!

Tento článek patří k zápasu TRU - PIS 4:3
Domácí hokejisté si v minulém utkání vedli excelentně. V Pro Hockey Aréně přivítali Klášterec a během první dvacetiminutovky mu nadělili čtyři branky. Osud celého utkání se odvíjel od první třetiny a domácí hokejisté nakonec hosty vyprovodili s výpraskem 8:2.

Když jsme napsali nováček soutěže, máme tím na mysli nováček letošního ročníku. Písek totiž až takový nováček není. V II. Lize ČR působil značná léta a postoupil do 1. Ligy. Ovšem pak přišly finanční potíže a mužstvo spadlo do Krajské Ligy. Z té právě v loňské baráži postoupilo o soutěž výše - do II. Ligy.

Hostující Písek je v tabulce zatím na šestém místě. K dobru má středeční utkání (článek se psal před středečním zápasem - pozn.red.). V sobotním utkání (3.10.2015) Písek nestačil na Havlíčkův Brod. Na jeho ledě prohrál 5:0. V zápase předchozím, na domácím ledě, si ale Písek s chutí zastřílel. Derby s Jindřichovým Hradcem ovládli střelci Písku a nasázeli Vajgaru celkem jedenáct branek - 11:0. Výkyvy mají ale písečtí značné. V prvním kole porazili Jablonec, na jeho ledě, 1:5. Ovšem pak přišla prohra po nájezdech s Kláštercem (5:6) a dokonce prohra s Pelhřimovem v prodloužení (1:2).

V sestavě Písku si domácí hokejisté budou muset dát pozor na Josefa Urbance, který nasbíral v šesti utkání devět bodů za šest branek a tři asistence. V brance Písku známe oba dva brankáře - Michael Panec, ten působil v loňské sezóně v Táboře. Druhý, Václav Pipek, toho známe z barážového utkání s Milevskem, kdy se tenkrát s kolegou Škubalem dvakrát otočil v brance.

Sobotní utkání nebude pro domácí hokejisty vůbec jednoduché. Doufáme, že návštěva bude taková, jako byla v sobotu, či lepší. Domácí fanoušci totiž vytvořili úžasnou atmosféru a hnali Draky kupředu za vítězstvím. Stejně tak jako v minulém utkání, tak i teď, budou mít domácí příznivci šanci soutěžit o titul a hodnotné ceny v soutěži "JSEM V SESTAVĚ". Historicky první výherce, Pavel Karlec, bude v sobotním zápase v kabině a na střídačce domácího celku.

Sobotní zápas začíná v 18:00 v trutnovské Pro Hockey Aréně. Přijďte podpořit domácí mužstvo a vytvořit mu opět skvělou atmosféru! Děkujeme za přízeň a zůstaňte s námi! Redakce