|

Draci hostí Klášterec - podaří se jim po dvou zápasech bez bodu vyhrát?

V dalším kole II. Ligy ČR se Trutnov konečně představí na domácím ledě. Draci se utkají s Kláštercem, který stejně tak, jako Trutnov, v posledních dvou zápasech nebodoval.

Tento článek patří k zápasu TRU - KNO 8:2
Hokejisté Trutnova mají za sebo čtyři utkání. Pouze jedno jediné vša vyhráli a to na ledě Sokolova. Domácí proha se Žďárem, venkovní prohry v Kolíně a v Jablonci - na to chtějí domácí borci jisto jistě zapomenout.

V posledním utkání trápila Draky koncovka. Pouhých deset střel na jabloneckého Stejskala znamenalo, že si Trutnov odvezl prohru 3:1, když u všech branek byl jablonecký Lukáš Tondr.

Hostující Klášterc měl skvělý start do sezony. Tři utkání, tři výhry a krásné skóre. Jenže poslední dvě utkání odcházel Klášterec s prázdnou a žádné body nebral. Nejprve prohrál v Havl. Brodě (6:3) a poslední utkání, na domácím ledě, proti Klatovům prohrál také (2:5).

Tým od Ohře se spoléhá na prodkutivního Danka Deveriho, který si ve čtyřech zápasec připsal 8 branek a 4 nahrávky. Sekunduje mu Patrik Huňády, který nasbíral bodů 9 a to za 4 branky a 5 asistencí. Jedničkou v brance Klášterce je Jan Kaššák, který zatím moc z davu nevyčnívá, jeho úspěšnost je 88,64%.

V sobotním utkání také startuje projekt "JSEM V SESTAVĚ". Tikety si budete moci zakoupit ve Fanshopu, nebo o přestávkách přímo od našich hostesek, které budou mít na sobě dresy "A" mužstva. Jeden tiket stojí 50,- Kč a výhry jsou: Poukaz v hodotě 300,- na večeři v penzionu Poříčí / Hodinky od společnosti 4pm s.r.o. / jedinečný zážitek v podobě účastnění se zápasu v kabině, na střídačce a zázemí "A" mužstva HC BAK Trutnov.

Utkání začíná v sobotu, 3.10.2015, od 18:00 v Pro Hockey Aréně v Trutnově. Těšíme se na vaši návštěvu a neutuchající podporu! Děkujeme! Redakce