|

"Potkali se u Kolína" - Náváže Trutnov na výhru v Sokolově?

Ve 4. kole II. Ligy ČR - skupina Západ se trutnovští hokejisté opět podívají na led soupeře. Tentokrát Draci putují na led favorizovaného Kolína, který zatím vévodí tabulce.

Tento článek patří k zápasu KOL - TRU 4:2
Hokejisté Trutnova si po dvou odehraných zápasech připsali 3 body. V prvním domácím utkání podlehli Žďáru (2:3) a hned na to v Sokolově vybojovali výhru (1:4).

Sestava Draků se opírá zejména o brankářskou dvojici Čáp - Jeschke, která patří k nejvyrovnanějším tandemům v celé soutěži. V obraně se zatím daří dvojici Beneš - Poul, která byla zatím u všech vstřelených branek svého mužstva a inkasovala pouze jednou. V útoku je Trutnov silný. Velkým překvapením je útočník Alexej Shamolin, který si ve dvou utkáních připsal celkem pět bodů (3+2). Ale sestava zeleno-bílých se může také spoléhat na Jiřího Cetkovského nebo Pavla Malého.

Kolín je již od začátku soutěže považován za jednoho z favoritů. Domácí Kozlové zatím všechny svoje utkání vyhráli. První zápas hostil Kolín Jindřichův Hradec a s přehledem utkání ovládl - zvítězil 8:2. Druhé utkání hráli Kozlové v Havlíčkově Brodě, kde zvítězili 1:3. V posledním zápase Kolín porazil Klatovy těsným výsledkem - 5:4.

Soupiska kolínských Kozlů je oproti loňsku skoro beze změn. V útoku opět dominuje David Šafránek, který se ve třech zápasech připsal devět bodů (8+1). Do utkání s Trutnovem by však nastoupit neměl, jelikož je povolán do Slavie Praha. Ovšem jeho spoluhráči z útoku Morkes - Zumr si také nevedou špatně a patří po Šafránkovi k dalším nejproduktivnějším hráčům celé soutěže. V obraně se domácí mužstvo opírá o zkušenost, kterou je Tomáš Pácal.

V minulé sezóně Trutnov v Kolíně vyhrál. V prodloužení vystřelil výhru Trutnova Březina. Poté na domácím ledě Draci Kolínu podlehli.

Jak utkání dopadne, to můžete sledovat od 17:07 přímo v Kolíně, nebo již tradičně na serveru www.onlajny.com. Děkujeme vám za podporu a přízeň a budeme se snažit přivést tři body! Redakce