|

Draci jdou do boje! Sezóna začíná na ostro!

Ve středu 16.9.2015, od 18:00, v trutnovské Pro Hockey Aréně, to všechno vypukne! Domácí HC BAK Trutnov přivítá prvního letošního soupeře - Žďár nad Sázavou!

Tento článek patří k zápasu TRU - SEN 2:3
Trutnovští hokejisté první kolo druhé ligy vynechali. Měli totiž hrát ve Vrchlabí, ale jejich tradiční rival utkání odložil až na říjen. Trutnov tak první kolo jen sledoval v roli diváka. A bylo se na co koukat...

Domácí hokejisté měli velmi náročnou přípravu. Z celkových sedmi utkání šest vyhráli a jednou na soupeře nestačili. Od loňské sezóny doznal kádr Trutnova velmi výrazných změn. Posílení přišlo na všech postech, kromě osvědčené brankářské dvojice Čáp - Jeschke. Trutnovská sestava bude na středeční utkání kompletní.

Hostující Žďár už svůj první zápas má za sebou. Na domácím ledě Plameny prohrály s mužstvem Klatov. I kádr Žďáru doznal změn. V jeho řadách už neuvidíme obránce Beneše (Vrchlabí) nebo také Jirku Plachého, který ukončil svoji aktivní kariéru. Plameny se spoléhají na brankáře Robina Blažíčka, který by měl být velkou oporou v brance Žďáru. V obraně se pak budou Plameny spoléhat na Martina Plevu nebo Pavla Staňka. Do útoku hostující mužstvo omladilo. Stálicí v předních řadách je Michal Kaňka, který se bude určitě prát o čelo produktivity. Za zmínku stojí také šikovný útočník Martin Gregar, který už na konci sezóny předváděl nadprůměrné výkony.

Utkání mezi Trutnovem a Žďárem začíná 16.9.2015 v 18:00 v trutnovské Pro Hockey Aréně. Přijďte povzbudit domácí mužstvo a posunout ho k první soutěžní výhře v letošní sezóně! Redakce