|

Vzpomínka na pana Antonína Levého

Smutná zpráva přišla do redakce minulý týden... Navždy nás opustil pan Antonín Levý, který byl v Pro Hockey Aréně dlouhá léta hlasatelem a časoměřičem. Vzpomínku na něj uvádíme v článku... Odpočívejte v pokoji pane Levý, budete nám všem moc chybět.

Dne 23. července 2014 nás navždy opustil pan Antonín Levý, člen HC Trutnov. Příznivci trutnovského hokeje ho znali po mnoho sezón především jako hlasatele při utkáních týmů HC Trutnov a HC Krkonoše, ale působil i v dalších pomocných funkcích rozhodčích při těchto utkáních.

Tato smutná zpráva nás velmi zaskočila. Začali jsme připravovat novou sezónu také pro tým pomocných funkcí rozhodčích a vím, že se na ni Tonda moc těšil zvláště po vybojovaném postupu „A“ týmu HC BAK Trutnov do II. Ligy.

Tonda byl více jak 15 let mým nejbližším kolegou v tzv. „boudě“, byl to parťák, na kterého jsem se mohl vždy spolehnout, když nám v týmu někdo vypadl, vždy byl připraven vzít jakoukoli funkci pomocných rozhodčích (i s časomírou byl připraven se poprat – to byla jediná pozice, kterou se ještě chtěl naučit).

Tondo, budeš nám všem, kolegům v „boudě“, hokejistům i divákům, moc chybět, Už nikdy neuslyšíme Tvé hlášky, ať do mikrofonu, nebo když jsi zapisoval průběh utkání a nebudeš nám dodávat pozitivní náladu před každým zápasem, který jsi na zimáku, ať v roli hlasatele, zapisovatele, nebo trestoměřiče, absolvoval. Byl jsi jedním z nás, kterému jako dlouholetému členovi HC Trutnov vždy šlo o rozvoj trutnovského hokeje. Zůstaneš v našich vzpomínkách...

HC Trutnov vyjadřuje rodině upřímnou soustrast.

Za klub a kolegy Marek Šváb Redakce