|

Hokejisté Trutnova začali přípravu na ledě!

V pondělí 21.7.2014 se hokejisté Trutnova sešli k prvnímu tréninku přípravy na nadcházející sezonu. Trenérské duo Malinský - Biegl mělo k dispozici 4 brankáře a 22 hráčů.

Většina extraligových mužstev již začala přípravu na ledě. V Trutnově, ikdyž se hraje II. Liga, tomu ale nebylo jinak. Mužstvo se sešlo v 19 hodin v Pro Hockey Aréně a hráči nafasovali výstroj, hokejky a vše potřebné k tomu, aby se mohli zapojit do tréninkového procesu. Při společném srazu v kabině se pak ujal slova předseda klubu Zdeněk Poul, který sdělil hráčům své nároky a požadavky pro nadcházející sezonu. Kromě stálic v trutnovském klubu se během následujících dvou týdnů na ledě představí i dalších osm nových tváří - jejich jména zatím nebudeme uvádět. Jako druhý si vzal slovo hlavní trenér Jiří Malinský, který přednesl změny a celý program přípravy.

Co se týče samostného tréninku, tak ten vypukl ve 20:30. Hráči zřejmě čekali volnější začátek, ale nakonec to byla pěkná fuška. Trenérské duo s ničím neotálelo a nastavilo tréninkovou jednotku tak, jak by to mělo vypadat. Celý pobyt na ledě byl hodinu a půl a celé dva týdny tomu nebude jinak. Každý den v týdnu začíná trénink ve 20:30 a končí ve 22:00 a pro fanoušky je samozřejmě volně přístupný. Takže kdo chce nasát atmosféru nové sezony, podívat se na těžkou dřinu svých oblíbenců, nechť přijde! Redakce