|

Finále je po roce opět tady!

Finálovou bitvu zítra po prvé sehrají hokejisté Náchoda a Trutnova. Série se hraje na dvě vítězná utkáni. Kdo se stane letošním mistrem?

Tento článek patří k zápasu NAC - TRU 1:4
Netřeba podotýkat oč jde... Hokejisté Trutnova se po druhé za sebou pokouší vyhrát KLM a postoupit do II. Ligy. Kdo jim však stojí v cestě? Je to favorit celé série, HC Náchod.

Náchod po celou sezónu podával stabilní výkony, až na pár zaváhání. V semifinále si ve třech zápasech poradil s Novou Pakou (7:0, 2:3sn, 7:0) a s Trutnovem má také kladnou bilanci. Hokejisté Náchoda dokázali Trutnov třikrát porazit (3:2, 5:1, 4:2) a jednou se jim to nepovedlo, když zeleno-bílí podali excelentní výkon (Trutnov vyhrál doma 3:0). V Náchodě se nejvíce daří dvojici Petr a Šejnoha, kteří jsou velmi produktivní. V brance působí výborný Luňák, který dal krajské lize přednost před profesionální kariérou v 1. Lize. V zadních řadách vyniká bývalé prvoligové duo Pazdera - Hendrich a také exprvoligový Hrach.

Hokejisté Trutnova si v semifinále hladce poradili s Novým Městem (2:1, 6:1) a mohli tak v tydnu ušetřit pár sil do finále. Trenérská dvojice Lubina - Malinský mužstvo jasně připravila na nadcházející finále a nic jiného než výhra nepřipadá v úvahu. Trutnov se spoléhá na spolupráci dvojice Chytráček - Luštinec, v brance je vynikající Radovan Biegl, který chytá v úžasné formě.

A jak to dopadne? To můžete sledovat již od zítřka, 23.2.2014 od 17:00 v Náchodě! Těšíme se na vás a uděláme pro to maximum! BOJ O VRCHOL začíná! Redakce