|

Semifinále č.3: Postoupí Trutnov už v neděli do finále?

Neděle 3.2.2013, 17:00, Pro Hockey Aréna Trutnov. V nedělním třetím utkání nastoupí domácí HC BAK Trutnov proti hostujícímu Hronovu. Pokud domácí zvítězí, postoupí do finále.

Tento článek patří k zápasu TRU - HRN 4:3
Poslední utkání semifinále mezi Trutnovem a Hronovem? Nebo Hronov dokáže Trutnov porazit? To se dozvíme již zítra, od 17:00 v Pro Hockey Aréně v Trutnově.

Druhé semifinálové utkání mezi oběma celky dopadlo lépě pro Trutnov, který nastoupil v Hronově bez Vlčka, který byl nachlazen. Úvodní třetina začala tlakem Hronova, který však byl prvním týmem, kdo obdržel branku. Záhy ale stihl srovnat, avšak do přestávky stihl vstřelit vedoucí branku hostí Šimoníček. Druhá třetina byla pod taktovkou Trutnova, který odcházel do kabin za vedení 2:7. Ve třetí dvacetiminutovce stihl Hronov využít dvě přesilové hry a snížit na konečných 4:7.

Třetí utkání musí hostující Hronov prostě a jednoduše vyhrát, pokud nechce pomýšlet na boje o 3. místo. To samé však musí i domácí Trutnov, aby postoupil do vytouženého finále. Jak utkání dopadne? To sledujte v neděli, 3.2.2013 od 17:00 v Pro Hockey Aréne v Trutnově! "Bojujeme pro to, co nám patří!"

Na utkání vás zve i obránce Trutnova Tomáš Seidl, společně s útočníkem Vojtěchem Perutkem.

A nechybí ani trocha vtipu. Na paškál jsme si pozvali i Jirku Antonína, který předvedl opravdu "bleskové" a vtipné reakce!

Redakce