|

Dnes to vypukne! Začíná semifinále!

Neděle nabídne úvodní zápasy semifinále KLM mužů. V tom prvním proti sobě stojí HC BAK Trutnov a HC Wikov Hronov a v semifinále druhém proti sobě stojí HC Stadion Vrchlabí a TJ Spartak Nové Město. Utkání v Trutnově začíná v 17:00 a těšíme se na vaši návštěvu!

Tento článek patří k zápasu TRU - HRN 10:2
Úvodní utkání série mezi Trutnovem a Hronovem nabídne určitě vyníkající a divácky atraktivní hokej. Obě mužstva jsou velmi ofenzivně laděná. Trutnovští si v posledním zápase s Novou Pakou s chutí zastříleli a hostujícímu mužstvu vstřelili celkem deset branek. Hronov byl také produktivní a ve dvou ze tří zápasů vstřelil Wikov 8 branek (celkem 16).

Hronov měl údajně posílit, ale co zatím víme je to, že brankář Michal Vích (Jaroměř) a útočník Jiří Hamáček (Jaroměř) Hronov neposílí. Jedinou posilou Wikova je zkušený útočník Jaroslav Polák, který přišel z Třebechovic. Mužstvo Vrchlabí posílilo také a získalo útočníka Weisse z Jičína a obránce Lochmana z Třebechovic.

Hokejisté Trutnova žádné změny v sestavě nechystají, disponují širokým kádrem, tudíž je zbytečné, aby posilovali před dalšími koly Play - Off. Zdravotně by mělo být celé mužstvo fit, alespoň dle posledních informacích z kraje týdne.

Jak utkání dopadne? No, tak to můžeme společně sledovat již dnes, v neděli 27.1.2013 v Trutnově. V Pro Hockey aréně začíná utkání mezi HC BAK Trutnov a HC Wikov Hronov již v 17:00 hodin! Přijďte podpořit domácí borce za cestou do druhé ligy! Těšíme se na vás! Redakce