|

Ve středu přivítají hokejisté Trutnova Opočno

V dalším utkání se na svém ledě představí domácí celek HC BAK Trutnov a přívítá hosty z Opočna. Utkání začíná v 18:00 a sledovat ho můžete také na serveru onlajny.com ( http://www.onlajny.com/match/index/id/51593 )

Tento článek patří k zápasu TRU - OPC 7:2
Trutnovští hokejisté si v neděli poradili s Novým Městem. Utkání bezchybně zvládli a zvítězili 1:3. První třetina rozhodla celé utkání, protože trutnovští stihli vstřelit tři branky. Ve druhém dějství už Spartak zabral, ale na hosty to nestačilo. V brance se představil Radovan Biegl, který čelil 31 střelám a z toho obdržel jen jednu branku.

Trutnov se po nedělní výhře posunul na první místo. Druhé je Vrchlabí se ztrátou jednoho bodu, ale má o zápas více. Třetí je Nové Město se ztrátou dvou bodů a má také o zápas navíc.

Hostující Opočno je předposlední s doslova děsivým skóre - 49:130 a se ziskem tří bodů. Poslední utkání Opočna jsou ale přesvědčivější než jejich skóre. V posledním utkání prohráli Baroni 2:3 s Novou Pakou, která má již cenné skalpy - Trutnov, Nové Město.

Utkání je speciální také v tom smyslu, že proti sobě nastoupí otec a syn - Jakub Luštinec v dresu Trutnova a jeho otec Tomáš Luštinec, jako trenér Opočna.

Utkání začíná v 18:00 hodin, tuto středu 12.12.2012. Těšíme se na vaši návštěvu! Utkání můžete také sledovat na serveru onlajny.com pod tímto odkazem http://www.onlajny.com/match/index/id/51593 Redakce