|

V neděli zamíří Draci do Nové Paky a bude to s podporou fanoušků!

V nedělním utkání se střetne domácí Nová Paka a hostující HC BAK Trutnov. Utkání začíná v 17:00 hodin v Nové Pace.

Tento článek patří k zápasu NPA - TRU 5:2
Hostující hráči si mohou pyšnit skvělou bilancí vstřelených branek. Z posledních 4 zápasů vstřelili přesně 30 branek. Střelci v zeleno-bílých dresech konečně našli pohodu, ale může to být ještě lepší. Trutnov stále trápí, ale už méně, neproměňování šancí. V sestavě bude chybět ještě Antonín, kterému končí zápasem s Novou Pakou trest, nenastoupí zraněný Kuna, který má roztržený spodní ret a bude chybět nová posila Luštinec, který bude moci nastoupit až příští týden. Trutnov je na druhém místě v tabulce a na první N. Město ztrácí čtyři body.

Nová Paka si prošla naprostou změnou kádru. Starší zkušené hráče nahradili mladíci z Hradce Králové nebo z Jablonce. Možná proto chybí Nové Pace zkušenosti a v tabulce jí patří až 8. příčka. V minulém zápase si Paka poradila s Jičínem, těsně vyhrála 1:2 na jičínském ledě. Nutno říci, že Jičín byl špatný v koncovce a kdyby proměnil svoje šance, utkání dopadlo pro Paku debaklem. Ale na kdyby se nehraje a Paka zvítězila.

Utkání v Nové Pace začíná v 17:00 hodin a Trutnov bude mít podporu svých úžasných fanoušků! Více se dočtete na oficiálních stránkách na Facebooku HC BAK Trutnov. Redakce