|

Šlágr kola: Trutnov přívítá Nové Město!

V dalším kolem se utkají domácí HC BAK Trutnov a hostující TJ Spartak Nové Město. Utkání začíná ve středu 24.10.2012 od 18:00 hodin.

Tento článek patří k zápasu TRU - NME 4:5 sn
Hokejisté Trutnova si v posledním kole poradili s Hronovem. Utkání ve wikovské aréně zvládli hosté na jedničku a domácí téměř do ničeho nepustili. Co Trutnovu dělá problémy, jsou přesilové hry. V posledním utkání nevyužili ani jednu přesilovou hru pět na tři. Koncovka do branky se zlepšila, hostující Trutnov Hronovu nadělil šest branek. Ve středečním utkání budete moci vidět novou posilu, kterou je téměř dvoumetrový útočník Petr Vlček, který přišel do Trutnova na střídavý start z Pardubic (nyní v Chotěboři). V sestavě nebude chybět Stanislav Procházka, Jiří Malinský a tentokrát ani uzdravený Ondřej Březina.

Nové Město je sice první, ale jeho los a vstup do soutěže je závidění hodný. Nové Město se již s Trutnovem utkalo v přípravě a dvakrát na trutnovské Draky nestačilo. První utkání, v Trutnově, dopadlo 6:4 pro domácí, kteří nebyli kompletní. V Novém Městě se situace měnila po zranění Poula a rozbité brusli Procházky, hrálo musžtvo na dvě pětky a znovu vyhrálo - 3:7. V sestavě Nového Města září Patrik Stehno, který oblékal taky trutnovský dres.

Jak utkání dopadne, to můžete sledovat už zítra od 18:00 v Trutnově. Utkání se vysílá na serveru www.onlajny.com. Redakce