|

V neděli čeká Trutnov další výlet. Draci jedou na horký led do Třebechovic.

Ve 3. kole se utkají domácí HC Třebechovice p/O a hostující HC BAK Trutnov. Utkání začíná v 17:00 hodin. (Odjezd hráčského autobosu je ve 14:00 - info pro hráče)

Tento článek patří k zápasu TRB - TRU 2:3
Trutnovští hokejisté odehráli zatím dvě utkání a dvě vítězně. Minulou neděli nastoupili v premiéře této sezony v Novém Bydžově, kde prohrávali 1:0, ale nakonec vyhráli 4:6. V utkání hosty jistil Biegl v brance a skvělý výkon podal Perutek (3+1).

Ve středu sehráli trutnovští hokejisté na svém ledě duel s Jaroměří. Hostující Jaroměř vedla již v 10. minutě o dvě branky (0:2), ale Trutnov utkání přeci jenom zvrátil a zvítězil 4:2. V utkání se opět blýskl Perutek (2+1) a jeho vrchní nahrávač Mašek (0+2).

Trutnovští hokejisté mají ze dvou utkání plný počet bodů - 6 a skóre 10:6. Jejich hra se zlepšuje každým zápasem. V sestavě nebude chybět Stanislav Procházka ani Jiří Zelenka.

Domácí Třebechovice jsou opět silným mužstev. Potvrzují to už více jak tři sezóny. V sestavě mají také zkušené borce, jakými jsou třeba Josef Lochman, Jaroslav Polák, Petr Suchý. Polák působil i v první sezoně druhé ligy v Trutnově, Suchý nastupoval v první lize za Chrudim. V brance chytá Petr Lochman, který je nemalou oporou domácího mužstva. Třebechovice si v posledním utkání pohráli s Novou Pakou, kterou porazili vysoko 1:6.

Utkání v Třebechovicích se hraje tuto neděli, začátek je plánován na 17:00 hod. (Odjezd hráčského autobusu je v 14:00 hod - info pro hráče!) Redakce