|

V úterý začíná od 18:00 hodin tolik očekávané play-off, do Trutnova přijede Děčín

Play-off druhé hokejové ligy v Trutnově? Při této otázce by se jistě nejeden hokejový odborník před začátkem sezóny lehce pousmál. Ale na konci základní části je podkrkonošský nováček soutěže na 7. místě. Tím si jako malý bonus vybojoval výhodnější podmínky pro vyřazovací boje. Výhoda domácího prostředí určitě není zanedbatelná. Každý tým v soutěži jistě po základní části ví, že porazit Trutnov doma, je téměř nadlidský úkol. Nicméně Děčín, náš soupeř v prvním kole, zde dokázal jako jeden z mála zvítězit.

Pořadí po základní části nám přidělilo desátý tým tabulky, čili našeho posledního soupeře HC Děčín. „Bude to velice vyrovnaná série,“ řekl na adresu soupeře manažer Tomáš Topol a dodal: „Hlavně si myslím, že to bude o hokeji a to pro hráče i diváky bude to nejlepší co si můžou přát.“ Trutnov se svým soupeřem v základní části dvakrát prohrál a vždy tím nejmenším rozdílem. Doma 1:2 a v posledním utkání venku nešťastně 6:5. „Děčín nám ukázal, že je dobré mužstvo, mají tam plno šikovných hráčů. Pro mě osobně je to sympatický tým, který se snaží hrát hokej,“ řekl Topol a přidal: „My jako nováček musíme mít respekt ke každému týmu. Chceme se ale pokusit postoupit do druhého kola. Víme, že proti nám stojí dobře připravené mužstvo. Klukům věřím, že na ledě nechají všechno a play-off si užijí oni sami i diváci, kterých věřím, že přijde rekordní počet. Doufám, že postoupíme.“


Klub vyšel vstříc trutnovským fanouškům a na domácí zápasy play-off nechal ceny vstupenek stejné jako v základní části, vstup bude možný i na permanentky. Během zápasů bude i nadále probíhat prodej suvenýrů.


Přijďte všichni v co největším počtu podpořit naše hokejisty v prvním a historickém utkání play-off v Trutnově! Všichni společně můžeme hráčům vytvořit tu nejlepší atmosféru. Všichni diváci, kteří přijdou v zeleném, se dostanou do losování o ceny.


Rozpis zápasů:

1. zápas: úterý 17.3. od 18:00 hodin (Trutnov)

2. zápas: čtvrtek 19.3. od 18:00 hodin (Děčín)

3. zápas: sobota 21.3. od 20:00 hodin (Trutnov)


Informace k systému play-off:

První kolo se hraje na dva vítězné zápasy, ostatní kola (čtvrtfinále, semifinále, finále) se hrají na tři vítězné zápasy. První, třetí a páté utkání se hraje na ledě lepšího mužstva po základní části. Vítěz play-off postupuje do kvalifikace o první ligu.


Další dvojice pro první kolo play-off:

Tábor - Kolín, Milevsko - Mělník, Písek - Litoměřice, Benešov - Nymburk, Jindřichův Hradec - Řisuty, Klášterec - Klatovy, Jablonec - Česká Lípa.


Informace pro návštěvníky domácího utkání v Trutnově:

Prosíme všechny diváky, aby se během zápasu chovali slušně a nevhazovali žádné předměty na ledovou plochu, v hledišti nezapalovali dělobuchy, petardy, či jinou pyrotechniku. V opačném případě hrozí ze strany rozhodčího ukončení zápasu a trest pro klub, v nejhorším případě i uzavření stadionu či vyloučení mužstva ze soutěže.


Pro pøehrání tohoto videa
potøebujete pøehrávaè Adobe Flash verze 8.

Klikněte zde pro stáhnutí nejnovější verze Adobe Flash.

Autor videa: Oldřich Prokopec, Kabelová televize Žacléř, http://www.kt-zacler.cz/ Daniel Havelka