|

Kohouti poslali Draky na dovolenou. Trutnov přijel z Tábora s šestigólovým přídělem.

Třetí utkání, třetí prohra. Trutnov nedokázal Tábor ani ve třetím zápase porazit a končí tak svou sezónu již v 1. Kole Play Off.

TABTRU
Tábor
OS3
Tábor
04.03.2015
18:00
6:1
(2:1, 2:0, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 1. Hlaveš (Krätzer, Matušík), 5. Matušík, 26. Černý (Havran, Seidl), 39. Hlaveš (Kanov, Matušík), 45. Kellner (Černý, Havran), 51. Pechánek R. (Kanov, Heršálek) - 9. Luštinec (Karlík)

Střely na branku: 55:19, Vyloučení: 6:9, Využití: 2:1, V oslabení: 1:0

Diváci: 1320

Konečný stav série: 3:0, postupuje Tábor

Tábor: Klestil (Panec) - Černý, Havran, Kanov, Hlaveš, Heršálek, Dvořák, 48. Hájek - Kellner, Boháč, Seidl - Krätzer, Matušík, Mařík - Kolomý, Blažek, Březina - 48. Šimák, 48. Pechánek R., 48. Kratochvíl

Trutnov: Kukin (Jeschke) - Voženílek, Škvor, Souček, Chaloupka, Karlík, Junek - Šimoníček, Smékal, Zítka, Veselý, Perutek, Kozák, Janoušek, Luštinec, Koutník, Chytráček, Vacek

Ani na třetí pokud Trutnov nedokázal favorizovaný Tábor porazit. Z toho tedy plyne, že táborští Kohouti postupují do čtvrtfinále a naopak trutnovští Draci mohou svou sezónu prohlásit za ukončenou.

Úvodní třetina začala náporem domácího Tábora. Ten v rozmezí pěti minut okamžitě vedl 2:0 zásluhou Hlaveše a Matušíka. Jiskřičku naděje vykřesal pro hosty Luštinec, který v 9. minutě korigoval stav na 2:1. To však bylo ze strany hostů vše.

V brance opět nastoupil ruský čaroděj Kukin a i tentokrát musel tahat ze svého klobouku poměrně dost velký počet zákroků. Ve druhém dějství hosté jeli dvakrát samostatný nájezd, bohužel ani Luštinec, ani Chytráček neproměnili. To potrestali domácí Kohouti. Nejprve se přesně trefil Černý a po něm využil Chytráčkova vyloučení Hlaveš - 4:1.

Výsledek se zdál být rozhodnutý, ovšem domácí, kteří byli střelecky při chuti, přidali další dvě branky. O ty se postaral trutnovský kat ze druhého zápasu Kellner a pečeť nad celou sérií uzavřel Pechánek - 6:1.

Trutnov si splnil letošní cíl - zachránil druholigovou účast pro další sezónu a postoupil do Play Off. Nyní hráči odevzdají klubovou výstroj a začíná jim osobní volno, na které naváže letní příprava. Kdo však v kádru zůstane, to je zatím otázka. Děkujeme všem fanouškům za přízeň a těšíme se na další shledání v trutnovské Pro Hockey Aréně. Reportáž: Redakce