|

Draci přivítají Medvědy!

Hokejisté Trutnova přivítají v sobotním duelu hostující HC Děčín. Utkání se hraje v trutnovské Bauer Hockey Aréně a začíná v 18:00. Všechny fanoušky tímto srdečně zveme na sobotní duel.

Trutnov

Hokejisté Trutnova prožívají zatím nejpovedenější start do soutěže za posledních pár let. V tabulce jim patří sedmé místo se ziskem 11 bodů a navíc mají zápas s Bílinou na domácím ledě k dobru.

V posledních dvou zápasech Draci slavili výhry. Nejprve na domácím ledě porazili Kobru (4:2) a poté přišlo na řadu první krkonošské derby, kdy Trutnov zavítal na led Vrchlabí. Duel byl vyrovnaný a napínavý, ale v prodloužení slavili výhru hosté z Trutnova (3:4 prdl).

Mezi nejproduktivnější hráče domácích patří jednoznačně sedmibodový Honza Kolář. Ten v dosavadních duelech nasbíral sedm asistencí. Mezi obránci to pálí Lukáši Váchovi, který si připsal tři branky a a jednu nahrávku. Mezi brankáří kraluje Ota Jeschke.

Děčín

Medvědi z Děčína patří k suverénům letošního startu druhé ligy. Devět utkání, sedm výher a 21 bodů v tabulce. Ani Děčín nezažil dlouho takovýhle start.

V posledním duelu si navíc Medvědi vyšlápli na Vrchlabí, které porazili díky skvělému výkonu ve třetí třetině. Utkání nakonec skončilo jednoznačně - 6:3 pro domácí.

Kdo je nejvíce v Děčínském dresu vidět? Odpověď je jednoduchá. Medvědi se spoléhají na nejzkušenější borce - Oliverius, Hašek, Volráb, Baránek. Tato čtveřice je navíc doplňována Navarrou a Faiglem.

Sobotní duel nabídne velmi zajímavou podívanou. V loňské sezóně totiž Draci Medvědy 4x porazili!

Utkání začíná v 18:00 v trutnovské Bauer Hockey Aréně a všechny vás na utkání srdečně zveme! Redakce