|

První přípravný zápas je tu! Trutnov jede do Dvora!

Hokejisty Trutnova čeká první ostrý duel v rámci letošní přípravy. Ve čtvrtek 23.8.2018 nastoupí Draci na ledě Dvora Králové. Utkání začíná v 18:00 hodin ve Dvoře.

V rámci celé přípravy došlo ke změnám v kádru. Po odvolání hlavního trenéra Půlpána odešla čtveřice hráčů na vlastní žádost. Nejprve to byl Zahradník, po něm dvojice Aleš a Tomáš Půlpánové a je doprovodil z trutnovské kabiny také Malík. Všichni hráči skončili na vlastní žádost, zřejmě na podporu odvolaného trenéra.

Mužstvo tvrdě pracuje pod vedením trenérské trojice Řehák - Vácha starší a dočasně také manažera Ondřeje Poula. Brankáře má na starosti Vladimír Kamenický a realizační tým doplňuje Luboš Petera.

Od prvního zápasu si Trutnov slibuje jediné. Poctivý výkon, častou střelbu na branku a dobrou hru z obrany. Tomu má pomoci spolehlivý výkon Patrika Ašenbrennera, který do utkání nastoupí jako první, krýt záda mu bude nová akvizice z Jičína, Petr Pivrnec. Oto Jeschke má ve čtvrtek volno.

Trutnovští pojedou do Dvora se sedmi obránci a třemi kompletními útoky. Usilovně probíhají od pondělí jednání o doplnění kádru, nicméně je to velmi těžká práce. Vedení však vždy udělá maximum, aby fanoušky potěšilo a uklidnilo.

V sestavě Trutnova bude celkem 8 odchovanců a dva kmenoví hráči. Což je pro Trutnov raritou. Pyšnit se takovým stavem může ve druhé lize jen málokdo.

Utkání začíná ve Dvoře Králové v 18:00 hodin a sledujte náš Facebook a Instagram pro podrobnosti. Děkujeme za podporu. Redakce