|

Tisková zpráva vedení Hokejového klubu DRACI, z.s.

V pátek 10.8.2018 proběhly změny v realizačním týmu mužstva HC BAK Trutnov. Vše potřebné stojí v následující tiskové zprávě. Děkujeme za pochopení a podporu.

Vážení fanoušci trutnovského hokeje, Ke dni 10.8.2018 se vedení klubu rozhodlo odvolat z pozice hlavního trenéra pana Aleše Půlpána.

Hlavním důvodem bylo to, že obě strany si představují chod klubu jinak a jejich názory se neslučovaly se zvoleným směrem a koncepcí klubu.

Obě strany se rozchází jen v dobrém. Pan Aleš Půlpán udělal v Trutnově velký kus práce, za což mu patří velké poděkování. Právě on stál v čele týmu v uplynulé, rekordní sezóně.

Hlavním trenérem se stává pan Petr Vácha, který je držitelem trenérské licence B. Nově bude mít "A" mužstvo trenéra brankářů, kterým se stal pan Vladimír Kamenický, který mimo jiné pracuje pro největší kemp brankářů v Evropě Goalie Academy International. Dočasným asistentem bude Ondřej Poul, současný manažer klubu,který je držitelem trenérské licence C. Nově bude mít "A" mužstvo také šéftrenéra a metodika. Tím se stal pan Jaroslav Řehák, který je držitelem licence B a již v minulosti stál úspěšně na střídačce „A“ týmu HC BAK Trutnov. U mužstva nadále zůstává pan Luboš Petera, který bude nadále plnit roli vedoucího mužstva.

Děkujeme všem fanouškům za pochopení a za podporu, kterou nám neustále dáváte. Moc si toho ceníme.

Vedení HC BAK Trutnov Redakce