|

Kolotoč začíná! Ve středu přijede Bílina!

V prvním kole II. Ligy přivítáme velmi nepříjemného soupeře, kterým budou Draci z Bíliny. Utkání začíná v 18:00 hodin v Bauer Hockey Aréně v Trutnově. Vstupné je pro letošní rok 60,- Kč a zlevnění je 40,- Kč.

Hokejisté Trutnova svou přípravu zakončili v pátek na ledě Vrchlabí. Tam domácím Horalům podlehli 3:1. Z přípravy tak Draci uhájili 3 výhry a nastřádali 3 prohry. Herní projev byl ze strany Draků velmi dobrý a doufejme, že se to podaří ukázat i na začátku soutěžního období.

Do utkání zatím nenastoupí hned několik hráčů. Bez tréninku je Machač (zlomená klíční kost). Na ledě už jsou Bezděk (po operaci kolene), Smékal (po operaci kolene), Suvorov (naražená klíční kost), Chytráček (otok v kotníku). Všichni jmenovaní do utkání nezasáhnou. Do zápasu nepůjde ani letní posila Filip Martinec, který nakonec po dohodě s klubem (která byla hned na začátku stanovená) odešel opět do zahraničí. Do Trutnova se ale vrátil odchovanec David Vacek, který byl ve Dvoře Králové. Ten teď bude čekat na vyřízení všech papírů, aby se mohl vrátit do sestavy, ale tentokrát té trutnovské.

Podle stránek soupeře odehrála Bílina tři přípravné utkání a všechny tři vyhrála. Pohled na sestavu zatím žádný není, ale extra velké příchody čekat nemůžeme. Naopak z Bíliny odešel velký hráč - Václav Mouček, brankář, který trápil všechny střelce ve druhé lize. Tohoto brankáře budeme moci potkávat v dresu pražské Kobry.

V loňské sezóně na tom výsledkově byla lépe Bílina. Ta trutnovské Draky porazila hned dvakrát v normální hrací době a jednou po nájezdech. Nejdůležitější utkání, to v posledním kole, však zvládl Trutnov a byla to taky jeho jediná výhra proti Bílině v loňské sezóně.

Utkání mezi Trutnovem a Bílinou začíná v 18:00 a to již zítra, 13.9.2017 ve středu! Přijďte podpořit domácí borce! Budeme vás všechny potřebovat! Redakce