|

Z Letňan prohra a v úterý se hrát nebude!

Hokejisté Trutnova prohráli sobotní duel v Letňanech. V úterý měli přijet jablonečtí Vlci, avšak kvůli marodce se utkání hrát nebude.

Hokejisté Trutnova porazili v pátečním derby hostující HC Rodos Dvůr Králové 4:2. V utkání se zranil Saša Suvorov, který bude chybět následující dva týdny.

Již v sobotu však Draci hráli v Letňanech. Oproti pátku nastoupila v Praze velmi okleštěná sestava. Chyběl zraněný Suvorov, pracovně byl mimo Poul a z rodinných důvodů byl omluven Janoušek.

I tak se v Praze Draci snažili ve dvanácti hráčích hrát svůj hokej, který doposud v přípravě předvádí. Dvě třetiny bylo utkání vyrovnané, ale třetí dějství si už Letňany pohlídaly.

Ve třetí třetině padly tři branky a to pouze do sítě Trutnova. Utkání doprovázeli šarvátky a v jednu chvíli zbylo na střídačce Trutnova pouze sedm hráčů. Z Letňan se tedy odvezla prohra 6:3.

V úterý měl přijet Jablonec. Ten však den před utkáním poslal omluvný dopis, ve kterém je uvedeno, že Vlci disponují pouze dvanácti hráči a ostatní jsou na marodce. Úterní utkání je tedy zrušené.

O dalších změnách vás budeme včas informovat. Děkujeme za pochopení. Redakce