|

Trutnov je v poslední fázi přípravy!

Hokejisté Trutnova se sešli k poslední fázi přípravy na nadcházející sezónu. Kádr Draků nyní čítá 22 hráčů, z toho jsou 4 brankáři. Více informací v článku.

V pátek 4.8.2017 to vypuklo. Poslední fáze přípravy, tentokrát ta společná, odstartovala v 15:30, kdy se hokejisté Trutnova ubytovali na Hotelu Patria v Trutnově.

Hráči se poté přesunuli na zimní stadion, kde si vybalili výstroj a společně se po delší době pobavili. Následoval kruhový trénink na umělce vedle zimáku.

V sobotu na hokejisty Trutnova čekají čtyři tréninky - dva na ledě a dva suchu. Jelikož jsou technické problémy s mražením ledu, kdy jsou venkovní teploty stále vysoké, dopolední led začne o trochu později. Nic ale přípravu nenaruší.

V neděli hokejisté Trutnova mají stejný program, ale odpolední trénink bude v herním režimu, kdy si trenéři otestují nové tváře.

Po tomto víkendu začne první vyřazování. Další poté přijde po úterním utkání proti Letcům z Letňan. Finální podoba kádru bude známa po utkání s Vrchlabím.

Klub nadále jedná o příchodů tří hráčů - dvou obránců a jednoho útočníka.

Kdo by se chtěl přijít zchladit, dopolední trénink je naplánovaný na 11:00 a odpolední na 15:30. Je ale dost možné, že přesto dojde k posunutí začátku obou tréninků. Redakce