|

Prodej permanentních vstupenek na sezónu 2017/2018 zahájen!

V posledních dvou letech přišel hokejový Trutnov s revolučním způsobem prodeje permanentek. Ten, kdo si zakoupí permanentku přes e-mail, ten ji dostane přímo od hráčů HC BAK Trutnov, kteří jí doručí až do domu!

V posledních dvou letech rapidně stoupal prodej permanentek. Jako jediní v České republice nabízíme dovoz permanentek až přímo k fanouškům do jejich domovů.

Pro fanoušky je to takové malé, milé překvapení. Nejen, že se tento způsob zamlouvá hráčům, ale právě také fanouškům. Nabízí se tady také prostor ke konverzaci mezi fanouškem a hráči. Právě tento prosto v sezóně dost často chybí.

V letošním roce bude opět čekat řada překvapení pro naše držitele permanentek. Dovoz až do domu je jasný, navíc obdrží od klubu HC BAK Trutnov řadu dárků. Ať už se bude jednat o dresy, nebo trička a další upomínkové předměty. To se ale fanoušek dozví až při otevření jeho balíčku s permanentkou.

Pokud řešíte nákup permanentky, tak neváhejte a objednejte si jí. Držitele těchto vstupenek pak nemusí trápit plánované zvýšení vstupného na celou sezónu, nebo na jednotlivá derby s Vrchlabím a se Dvorem. Permanentka se navíc vztahuje na Play Off, což v jiných klubech nebývá zvykem.

Ceník permanentek

Permanentka "FANOUŠEK"

Cena: 1000,- Kč

- držitel permanentky má vstup na všechna domácí přípravná utkání, domácí utkání základní části a domácí utkání Play Off

- držitel permanentky má vstup na akce pořádané klubem, charitativní akce, apod.

- držitel permanentky má povolený vstup na předem vybrané domácí utkání, které absolvuje s hráči v kabině a na střídačce (možnost využít i venkovního zápasu)

- držitel permanentky obdrží svou vstupenku přímo od hráčů HC BAK Trutnov, kteří mu ji dovezou až do domu

- držitel permanentky obdrží navíc hodnotné dárky od klubu HC BAK Trutnov

- držitel permanentky si navíc osobně může vybrat místo v Aréně, na které si nalepí samolepku (která je součástí dárkového balíčku) a toto místo bude výhradně sloužit pouze pro něj

- držitel permanentky obdrží HC BAK Trutnov Cashback card, se kterou může nakupovat a uplatňovat velkou škálu slev u partnerských společností

Jak permanentku objednat?

Je to jednoduché. Permanentky se objednávají e-mailem. E-mail posílejte na adresu pulec.63@seznam.cz k rukám manažera Ondřeje Poula. Do emailu uveďte prosíme následující:

1) Předmět: Permanentky 2017/2018

2) Jméno, Příjmení, datum narození

3) Adresu pro doručení permanentek

4) Telefon, E-mail

Na e-mail vám potom přijde potvrzovací odpověď a následně termín doručení. Platba za permanentky bude probíhat v hotovosti, při převzetí. Redakce