|

Cashback program s HC BAK Trutnov!

Od Května 2017 se klub HC BAK Trutnov stal partnerskou společností Lyoness pro věrnostní Cashback program! Až 5% z vašeho nákupu se vám vrací zpět a navíc 1% podporujete náš klub! Více informací v článku.

Nevíte jak cashback funguje? Nevadí! My vám to v krátkosti vysvětlíme!

- u Lyoness Partnerské společnosti (seznam společností je na www.lyoness.cz) předložte u pokladny Cashback Card (kterou od nás bezplatně obdržíte po bezplatné registraci) a už obdržíte Cashback a Shopping Points. Dělejte to jednoduše jako s každou jinou zákaznickou kartou! S HC BAK Trutnov Cashback Card obdržíte ale více: Z každého nákupu peníze zpět a Shopping Points (které můžete uplatnit u téměř každé partnerské společnosti!)

Chcete příklad, jak to funguje? Tady ho máte!

Napište nám email (na: pulec.63@seznam.cz) nebo nám napiště zprávu na Facebooku, že se chcete stát našim zákazníkem. Uveďte prosím vaše jméno, bydliště, telefonní číslo, email a datum narození.

Připravíme pro vás registraci. Na telefonní číslo vám přijdou přihlašovací údaje pro váš Cashback účet. Na webu www.lyoness.cz se poté přihlásíte a od nás obdržíte vaši Cashback Card s motivem HC BAK Trutnov!

Při nákupu vstupenky, permanentky nebo sortimentu z Fanshopu, si oskenujeme / načteme vaší kartu a po zaplacení na pokladně se vám vrátí Cashback bonus a vaše Shopping points. Je to jednoduché!

Proč se stát zákazníkem?

Protože ušetříte! Cashback program je přímo pro vás! Ušetříte nákupem a ještě podpoříte klub! Až 5% z vašeho nákupu se vám vrátí pět a až 1% podporujete klub HC BAK Trutnov!

Pokud se chcete stát naším zákazníkem, napište nám! Čekáme pouze na vás! Redakce