|

Hořká mostecká desítka

To, co se povedlo Jablonci v Mostě, to se povedlo Mostu v Trutnově. Lvi domácím Drakům uštědřili těžké KO. Lekce z produktivity nakonec skončila 1-10, přičemž jde o druhou nejvyšší porážku v naší historii. Víc branek dostal Trutnov pouze v Jindřichově Hradci (11-1).

TRUMST
Trutnov
20. Kolo
Trutnov
23.11.2019
18:00
1:10
(0:3, 1:4, 0:3)
Most
Branky a nahrávky: 38. Svoboda (Planý, Jirásek) – 7. Drašar (Řehoř, Mála), 10. Böhm (Nedrda, Čmolík), 15. Mála (Řehoř, Drašar), 29. Bečvář (Kýhos, Mical), 31. Bakrlík (Havlůj), 37. Mical (Bečvář, Bakrlík), 40. Mical (Kýhos), 47. Drašar (Mála), 51. Nedrda (Čmolík), 52. Mical (Kýhos)

Vyloučení: 1:3, navíc Mical (MST) a Klust (TRU) 5+OK

Trutnov: Ašenbrenner (od 15. Krofta) - Jirásek, Višňák, Vácha, Pražák, Klust, Suk, Junek - Kubinčák, Fedulov, Planý - Bucek, Janoušek (od 21. Chára), Svoboda - Krsek, Tatar, Poul

Most: Hosnedl (Kovařík) – Havlík, Kuncl, Urbánek, Havlůj, Fučík, Polák – Bakrlík, Čmolík, Nedrda, Kýhos, Böhm, Mical, Řehoř, Mála, Bečvář, Drašar

Hokejisté Trutnova nastoupili do utkání s Mostem bez Šimoníčka (pracovní vytížení), Kynčla (zranění kolene), Faltyse (viróza).

Po prvních osmi minutách, kdy v tutových šancích selhali postupně Kubinčák, Planý, Svoboda, Krsek, Janoušek, přišli na řadu hosté. Ti proměnili všechny svoje šance. V první třetině vedli 0-3, přišlo střídání domácích brankářů a pískot domácích příznivců.

Situace se nezměnila ani ve druhé třetině, kdy domácí pálili jednu šanci za druhou a Most naopak svůj střelecký apetit ne a ne uhasit. Za stavu 0-6 se prosadil po skrumáži před Hosnedlem domácí Daniel Svoboda. Jenže to bylo vše a hosté vedli 1-7.

Ostudný debakl dovršili hosté v 52. minutě když desátou branku a svůj hattrick vsítil hostující Mical. Domácí mezitím spálili další šance. Brejk Svobody chytil Hosnedl, tutovka Cháry skončila v rohu a zápas skončil pro mladého útočníka Poula, kterému hostující obránce spadl na koleno.

Sobotní utkání hokejisté Trutnova hrubě nezvládli. Selhali opět v koncovce a navíc, i v obraně. Ve středu je čeká venkovní utkání na ledě Jablonce.

V tomto týdnu přineseme detailnější informace o změnách, které proběhli a proběhnou v celku Trutnova.

Ohlasy po utkání

Petr Vácha (hlavní trenér HC BAK Trutnov)

"Zmar a střelecká nemohoucnost. Víc k tomu není třeba dodat..."

Reportáž: Redakce