|

BAK Cup 2013: Drama rozhodl Trutnov ve třetí třetině a turnaj BAK Cup 2013 vyhrál bez ztráty bodu!

Trutnovští hokejisté si v nedělním utkání poradili i s Velkými Popovicemi. Po dvou třetinách tomu ale nic nenasvědčovalo, protože domácí prohrávali 3:5. Čtyřbrankouvou smrští v závěrečném dějství si však zápas stáhli na svou stranu a radovali se z triumfu.

TRUVPP
Trutnov
Bak Cup 2013
Trutnov
08.09.2013
16:30
7:5
(1:1, 2:4, 4:0)
Velké Popovice
Branky a nahrávky: DOPLNÍME POZDĚJI

Trutnov: Vich (od 31. Škop) - Malinský, Kozák, Vaněk, Poul, Karlík, Junek - Perutek, Šimoníček, Zelenka - Vacek, Chytráček, Luštinec - Zmítko, Vondřejc, Zítka - Smékal

Velké Popovice: DOPLNÍME POZDĚJI

Trutnovští hokejisté sehráli v neděli své poslední utkání turnaje BAK Cup 2013. Utkání bylo velmi vyrovnané a dramatické, protože trutnovští hokejisté soupeře z Popovic podcenili a v zápase dokonce prohrávali 2:5! Po druhé třetině byl stav 3:5 a ve třetím dějství se domácím povedl obrat jako z pohádky. Trutnov nasázel Popovicím čtyři branky a nakonec si dokráčel pro celkové vítězství v turnaji!

Jelikož se ztratil zápis o utkání, nemůžeme vám přinést statistiky a kompletní reportáž, budeme se snažit to všechno dohnat.

Konečné pořadí turnaje BAK Cup 2013

1. HC BAK Trutnov - 9 bodů

2. HC Slavoj Velké Popovice - 3 body

3. HC Chrudim - 3 body

4. EHC Jonsdorfer Falken - 3 body

o pořadí na 2.-4. místě rozhodl rozdíl branek (vstřelené-inkasované), jelikož vzájemné zápasy měly týmy vyrovnané Reportáž: Redakce