|

2. Přípravný zápas: Trutnov si s chutí zastřílel a z Popovic si odvezl výhru 3:6!

Ve druhém utkání přípravy na novou sezonu si trutnovští hokejisté poradili s domácími Popovicemi a odvezli si výhru 3:6. V sestavě už nechyběl Jiří Zelenka.

VPPTRU
Velké Popovice
Přátelský
Velké Popovice
31.08.2013
18:00
3:6
(0:2, 2:1, 1:3)
Trutnov
Branky a nahrávky: 27. Culka (Chochola), 36. Chochola (Culka), 52. Moravec (Culka) - 10. Šimoníček (Zelenka), 13. Perutek (Vondřejc), 27. Luštinec, 45. Luštinec (Antonín), 48. Chytráček (Luštinec, Perutek), 50. Šimoníček (Perutek)

Vyloučení: 8:9, navíc Luštinec 10 minut OT

Velké Popovice: Honc - Stanko, Mocek, Nejedlý, Farář, Kastner, Peťovský, Dvořák, Chochola, Culka, Braniš, Žoha, Bílek, Moravec, Hobza, Krátký

Trutnov: Škop (od 31. Vich) - Antonín, Karlík, Vaněk, Malinský - Luštinec, Šimoníček, Zelenka - Mašek, Chytráček, Sekera - Poul, Vondřejc, Perutek

Ve velmi okleštěné a kombinované sestavě odjeli trutnovští hokejisté v sobotu, 31.8.2013, na přátelské utkání do Velkých Popovic. Nedostupní byli Synek, Seidl, Zmítko, Veselý a junioři. Do útoku naskočil, jinak obránce, Ondřej Poul.

Trutnovští hokejisté více méně neměli s Popovicemi problém. Opět se utkání hrálo velmi tvrdě, ale tempo diktovali hosté. V první třetině otevřel skóre Šimoníček, kterému nahrával navrátilec do sestavy Jirka Zelenka. Tři minuty po brance hostujícího kapitána se trefil střelou mezi betony Perutek.

Ve druhé třetině se nejprve trefil trutnovský snajpr Luštinec, který předvedl své klasické zakončení do horního rohu branky a chvilku po něm korigoval domácí Culka - 1:3. Do konce druhé pauzy stihl ještě na rozdíl jedné branky snížit domácí Jakub Chochola, který obkroužil branku a pohodlně zasunul kotouč za záda Vicha - 2:3.

Ve třetí třetině se projevil fyzický fond, který mají trutnovští hokejisté natrénovaný a domácí celek přejeli. Ve 44. minutě se trefil opět Luštinec, po něm přidal další branku Chytráček a v 50. minutě završil střelecký účet Trutnova Šimoníček. Popovice ještě snížili a to z hole Moravce - 3:6.

Hokejisté Trutnova si tak v druhém přípravném zápase připsali výhru a další zkouška je čeká od pátku, 6.9 do neděle 8.9 při turnaji BAK Cup 2013. Reportáž: Redakce