|

Trutnov rozstřílel královédvorský Tambor! Domácí dali devět branek a ani jednu nedostali!

V dalším utkání si Trutnov poradil se Dvorem. Utkání moc derby nepřipomínalo, protože Trutnov zápas celý ovládl.

TRUDKR
Trutnov
22. Kolo
Trutnov
19.12.2012
18:00
9:0
(1:0, 5:0, 3:0)
Dvůr Králové n. L.
Branky a nahrávky: 19. Vlček (Perutek), 23. Zelenka (Šimoníček, Malinský), 25. Luštinec (T. Veselý, Chytráček), 27. Filip (Antonín, Šimoníček), 30. Seidl (Chytráček, T. Veselý), 37. Vlček (Karlík), 42. T. Veselý (Luštinec), 50. Chytráček (Luštinec), 50. Seidl (Mašek, Perutek)

Vyloučení: 4:7, Využití: 2:0, Střely na branku: 31:25

Rozhodčí: Veselý - Karous, Rada

Diváci: 415

Trutnov: Pech (M. Veselý) - Antonín, Malinský, Poul, Seidl, Karlík, Procházka - Filip, Šimoníček, Zelenka - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Perutek, Mašek, Vlček - Vacek, Janoušek, Kašák - Kozák

Dvůr Králové n. L.: Škop (Karban) - Vitebský, Dufek, Černota, Haze, Rychtera, Laš, Krejcar, Komárek, Krejcar, Zdráhal, Mišinec, Dvořák, Langpaul, Motl

Trutnovští hokejisté sehráli další utkání na svém ledě, tentokrát přivítali Dvůr Králové. Hostující mužstvo vzdorovalo pouze v první třetině. Další dvě třetiny byly v režii domácích, kteří si opět s chutí zastříleli.

Úvodní dějství nezačalo ze strany domácích nijak oslnivě. Dvůr přijel s jasným cílem - bránit. To se jim dařilo. V první velké šanci byla dvojice Chytráček a Luštinec, ale prvně jmenovaný nedokázal kotouč usměrnit za záda Škopa. I hosté měli tutovku. Po chybě domácí obrany se před brankáře natlačil Krejcar a střelu Laše do branky neprotlačil. Domácí se radovali z první branky až před koncem. Perutek si vzal kotouč ve vlastním pásmu, projel celé hřiště, projel kolem čtyř protihráčů a naservíroval Vlčkovi takový pas, který musel domácí střelec proměnit - povedlo se - 1:0.

Druhá třetina přinesla gólovou nadílku. Tu načali domácí v přesilové hře. Malinský si několikrát vyměnil kotouč se Šimoníčkem, ten přihrál Zelenkovi a zkušený matador překonal Škopa - 2:0. Další branka přišla o dvě minuty později. Druhá útočná formace si pohrála s obranou hostí, Luštinec dostal pas do jízdy a svůj samostatný nájezd dokonale proměnil - 3:0. Ve 27. minutě se radovali domácí po čtvrté. Šimoníček zavezl kotouč do obranné třetiny hostí, tam našel svou přihrávkou Filipa, který chtěl puk předložit Antonínovi. Domácí urostlý obránce však tečovaný kotouč minul, k dorážce se dostal opět Filip a zpoza branky navýšil brankový účet zápasu - 4:0. Ve 30. minutě hráli domácí opět přesilovou hru a znovu ji využili. Veselý si vyměnil kotouč s Chytráčkem, ten vstřelil a jeho střelu tečoval za záda Škopa Seidl - 5:0. Hosté byli pouhým sparingpartnerem. Dílo druhé třetiny dokonala třetí formace Draků. Vlček dostal kotouč k pravému mantinelu, povyjel si a trefil přesně odkryté místo v brance Škopa - 6:0.

Třetí dvacetiminutovka začala opět brankou. Ve 42. minutě si na přihrávku Luštince najel Tomáš Veselý a svojí tutovku proměnil - 7:0. Poté přišel půst, který po osmi minutách domácí přeci jen protrhli. V 50. minutě zafungovala spolupráce mezi Chytráčkem a Luštincem a prvně jmenovaný překonal Škopa po osmé - 8:0. Definitivní tečku za zápasem udělali domácí o třicet sekund později. Perutek přihrál Maškovi, ten našel nikým nehlídaného Seidla před brankou a domácí obránce neměl těžkou práci s dopravením kotouče za záda Škopa - 9:0.

Domácí hokejisté desítku Dvoru nedali, ale jejich předvedený výkon, který sledovalo 415 diváků, byl výborný. V brance se objevil junior Pech, který čelil 25 střelám a žádnou z nich za svá záda nepustil.

Další utkání sehrají hokejisté Trutnova v pátek a na svém ledě přivítají Novou Paku. Utkání začíná v 18:00 hodin a je připraveno spousta překvapení.

V pátek 21.12 v 18 hod. se při zápase s Novou Pakou uskuteční první ročník charitativní akce "Let plyšáka". Pokud máte doma nějakého hezkého, nebo naprosto obyčejného, plyšáka, kterého oželíte a chcete ho věnovat na dobrou věc, tak neváhejte a přineste ho na Zimní stadion. Hned po ukončení první třetiny plyšáky naházíme na led. Plyšáky v dalších dnech hráči rozvezou do Mateřské speciální školy Na Struze a do Trutnovského Stacionáře dětem, kteří určitě vaši dobrotu ocení. Pojďme společně udělat něco dobrého, co nás všechny zahřeje u srdíčka!

Každý, kdo přijde na zápas HC BAK Trutnov - HC Nová Paka v zeleném (bunda, triko přes bundu), nebo v dresu HC BAK Trutnov (i bílém), tak bude mít vstup na utkání za 20,- Kč. Rodina (Otec, matka, dítě), která dorazí v zeleném oblečení, nebo již zmiňovaných dresech, má vstup ZDARMA!

Ostatní výsledky:

Třebechovice 2:1 Hronov

Jaroměř 3:6 Nové Město n/M

Nový Bydžov 6:1 Opočno

Semechnice 2:13 Náchod

Nová Paka 4:2 Jičín Reportáž: Redakce