|

Trutnov vybojoval tři body v Jaroměři!

V dalším kole se utkali hokejisté Jaroměře a Trutnova. Dramatické utkání zvládli lépe hosté a odvážejí si tři body za výhru 5:7.

JARTRU
Jaroměř
15. Kolo
Jaroměř
25.11.2012
17:00
5:7
(2:3, 2:1, 1:3)
Trutnov
Branky a nahrávky: 5. Krause (Svoboda), 15. Podzimek (Novotný, Hamáček), 23. Merkl (Křepínský), 27. Hamáček (Podzimek), 54. Krause (Svoboda) - 7. Kašák (Vlček, Filip), 8. Chytráček (T. Veselý), 16. Luštinec (Poul), 23. Filip (Kašák, Vlček), 45. Šimoníček (Mašek), 55. Karlík, 60. Šimoníček (Perutek)

Vyloučení: 13:11, Využití: 2:3, V oslabení: 0:1, Střely na branku: 24:28

Rozhodčí: Machač - Runštuk, Bednář

Diváci: 350

Jaroměř: Vích (Křovák) - Koblížek, Merkl, Kotrč, Bujňák, Vaněk, Růta, Fečo - Podzimek, Rudolfský, Hamáček - Vejman, Křepínský, Kukal - Novotný, Svoboda, Krause - Jirásek, Schwarz

Trutnov: M. Veselý (Biegl) - Antonín, Synek, Poul, Seidl, Karlík, Procházka - Perutek, Šimoníček, Mašek - T. Veselý, Chytráček, Luštinec - Vlček, Kašák, Filip

V neděli sehráli trutnovští hokejisté veledůležité a těžké utkání na ledě Jaroměře. V utkání padlo dvanáct branek a fanoušci si přišli na své. Opět to byli ale fanoušci Trutnova, kteří pro hostující mužstvo vytvořili domácí atmosféru! Děkujeme!

Tříbodová výhra se nerodila snadno. Už v 5. minutě si domácí pohráli s obranou Trutnova a pohodlně skóroval Krause - 1:0. Vyrovnání přišlo vzápětí, když důraz na brankovišti využil Kašák - 1:1. O necelou minutu šli hosté dovedení, když zafungovala spolupráce Veselý a skórující Chytráček - 1:2. V 15. minutě ovšem domácí srovnali. Opět to bylo z prostoru před brankou a prosadil se Podzimek - 2:2. První třetinu ale vyhráli hosté. Poul nadvakrát přihrál Luštincovi, který bekhendem překonal Vícha - 2:3.

Druhá třetina nabídla opět skvělou podívanou, kterou občas doplnil sudí Machač, který nepochopitelně vylučoval domácí i hosty. Ve 23. minutě se prosadili hosté. Kašák vybojoval kotouč pro Filipa, který v pádu překonal domácího strážce svatyně - 2:4. Hosty ale zaskočila branka, kterou vsítil Merkl. Jeho nahození od modré čáry skončilo překvapivě v hostující síti - 3:4. Aby toho nebylo pro hosty málo, tak domácí srovnali. Ve 27. minutě zafungovala spolupráce mezi Podzimkem a střílejícím Hamáčkem - 4:4. Ve druhé třetině mohl dát rozdílovou branku Šimoníček nebo Karlík, ale jejich pokusy v brance neskončili.

Třetí dějství už bylo plné emocí. Svoje nervy drželi na uzdě jak domácí tak i hosté. Kdo se dočkal další branky byli ale hokejisté z Trutnova. Ve 45. minutě se kotouč odrazil k Šimoníčkovi, který bekhendem překonal Vícha - 4:5. Domácím se podařilo srovnat o devět minut později. Hostující obrana chybovala v obranném pásmu a toho využil Krause, který překonal Veselého - 5:5. Za vyrovnaného stavu jel na hostující brankáře nejprve Podzimek, ale jeho střelu perfektně brankář Trutnova chytil. Poté tváří v tvář Veselému stál Kukal, který také branku nevstřelil. Šťastnou branku vstřelili i hosté. Karlíkovo nahození skončilo v tu správnou chvíli za zády Vícha a Trutnov vedl o jednu branku - 5:6. Pojišťovací branku vstřelil Trutnov v power-play domácích. Šimoníček dostal kotouč od Perutka a z vlastního pásma se trefil přesně mezi tyče odkryté branky - 5:7.

Trutnovští hokejisté tak získali velmi cenné body a díky Jičínu, který porazil Vrchlabí, se vrací na druhé místo v tabulce. Další utkání sehrají domácí hokejisté na svém ledě ve středu, od 18:00 přivítají Třebechovice. Děkujeme všem fanouškům Trutnova, kteří dnes utkání navštívili a dodali hostům potřebnou šťávu! Mockrát Vám děkujeme a těšíme se na vás i nadále!

Ostatní výsledky: N. Město 8:1 Náchod, Hronov 9:4 Dvůr Králové n/L, Vrchlabí 3:6 Jičín, Třebechovice 5:4 N. Paka, N. Bydžov 17:1 Semechnice. Reportáž: Redakce