|

Trutnov nebodoval a do středy je na druhém místě.

V dalším utkání Trutnov prohrál na ledě Nové Paky - 5:2.

NPATRU
Nová Paka
11. Kolo
Nová Paka
11.11.2012
17:00
5:2
(1:2, 2:0, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 6. Krátký (Pour), 28. Pour, 32. Mašek (Kastner), 57. Zvolenský (Kastner, Slabý), 60. Krátký (Mašek) - 18. T. Veselý (Karlík, Šimoníček), 19. Šimoníček (T. Veselý)

Nová Paka: Bouška (Hlavnička) - Kulhánek, Plecháč, Ersepka, Pour, Štěpán, Mašek, Pilař - Krátký, Zvolenský, Příkazský - Hric, Slabý, Dressler - Hloušek, Barbora, Kuch - Rejl, Kastner, Konečný

Trutnov: M. Veselý (Pech) - Karlík, Synek, Poul, Seidl, Malinský, Gabriel - T. Veselý, Šimoníček, Chytráček - Vacek, Kašák, Smékal - Perutek, Mašek, Vlček

Nedělní utkání nenabídlo divácky atraktivní podívanou, ale Trutnov v něm dostal lekci, jak se bojuje o vítězství. Nová Paka přehrála Trutnov a odnáší si tři body.

Trutnovští hokejisté do Nové Paky cestovali bez Kuny, Procházky, Zelenky, Antonína a Luštince. Do utkání lépe vstoupili domácí. Již v 6. minutě nahodil před branku kotouč Pour a jeho pokus tečoval do branky Krátký - 1:0. Hostující hokejisté byli poněkud zaskočeni, ale přesto se tlačili do šancí, zatím marně. Ve 13. minutě přišel faul na Karlíka a domácí Barbora vyfasoval trest do konce utkání. Hosté se ale v přesilové hře nechali vyloučit a nakonec z pěti minut byli ve výhodě jen tři a branka z toho nebyla. Branka přišla až ke konci třetiny. Karlík nahodil kotouč od modré čáry a ten šikovně tečoval Tomáš Veselý - 1:1. Trutnov se dostal do hry a do konce první dvacetiminutovky přidal další branku. Veselý vystřelil, k dorážce se dostal Šimoníček a doklepl kotouč za záda Boušky - 1:2.

Do druhé třetiny nastoupili opět lépe domácí a svým pohybem udávali tempo hry. V šancích se ale lépe orientovali hosté. Chytráček mohl dát uklidňující branku, ale svůj nájezd neproměnil. No a tak přišel trest z domácích hokejek. Ve 27. minutě se ke kotouči dostal Pour a kotouč dostal se štěstím za záda Veselého - 2:2. Hosté byli poněkud zaskočeni a vůbec se jim nedařilo. Kotouče odskakovali a Nová Paka naprosto zjednodušila hru, což byl pro hosty obrovský problém. Ve 32. minutě se domácí prosadili po třetí. Kastner našel Vojtěcha Maška a ten překonal Veselého - 3:2. S hosty to nevypadalo dobře, přesto si ještě do konce třetiny vytvořili pár slibných šancí, ty však v brance neskončily.

Do třetí třetiny nastoupil Trutnov pouze na dvě formace a pokusil se otočit vývoj utkání ihned na začátku. Obrovskou šanci měl na hokejce Šimoníček, ale jeho blafák chytil Bouška. Několik minut poté stál tváří v tvář Bouškovi Mašek, ale ani ten branku nevstřelil. V přesilové hře měl šanci opět Šimoníček, ale i jeho pokus do branky nepadl. Co se nepovedlo hostům, se povedlo domácím. V 57. minutě chybovali hosté v útočném pásmu a Nová Paka svoje přečíslení proměnila vskutku výborně. Kastner našel úplně volného Zvolenského a ten dal uklidňující gól - 4:2. Trutnov to zkusil bez brankáře, ale domácí to potrestali. Půl minuty před koncem vybojoval kotouč Krátký a uzavřel skóre zápasu - 5:2.

Trutnov tak po třetí klopýtnul a v tabulce mu do středy (kdy má volno) patří druhá pozice. Příští zápas sehrají hokejisté Trutnov na svém ledě v neděli, 18.11 od 17:00, proti Semechnici. Chtěli bychom poděkovat opět skvělým fanouškům, kteří hráče podpořili na dalším venkovním utkání, děkujeme! Reportáž: Redakce