|

Trutnov dostal od Kolína "bůro"

Ve středu 28.9.2011 hostili trutnovští hokejisté mužstvo z Kolína.

TRUKOL
Trutnov
2334.
Trutnov
28.09.2011
18:00
1:5
(0:1, 1:4, 0:0)
SC Kolín
Branky a nahrávky: 30. Lesák (Šimoníček, Fořt) - 13. Pospíšil (Mejzr), 24. Morkes (Pácal), 35. Pácal (Mejzr), 38. Pospíšil, 39. Hloušek (Kubát)

Trutnov: Škrabejl(od 41. Truhlář) - Malinský, Vácha, Antonín, Rejzek, Lesák, Klement, Hamerský, Poul- Šimoníček, Bláha, Fořt, Chytráček, Luštinec, Chochola, Březina, Veselý, Dlab, Perutek, Kuna

SC Kolín: Brázdil - Nedbal, Procházka, Barták, Pácal, Pýcha, Zet, Kubát, Cerk, Hloušek, Morkes, Pospíšil, Mejzr, Ježek, Pecka, Čtvrtečka, Šafránek, Herwig

Trutnovští hokejisté sehráli svoje páté utkání na domácím ledě proti Kolínu.

1.Třetina:

První třetina začala náporem Kolína. Trutnov hrající na čtyři kompletní formace se nemohl dostat do tempa. Několika skvělými zákroky se blýskl domácí brankář Škrabelj. Ve 13. minutě však kapituloval. Prohrané vhazování domácích, střela od modré čáry, kterou vyslal Mejzr a následná dorážka Pospíšila skončila v brance - 0:1. Kolín se tlačil do šancí, které kryl Škrabelj.

2. Třetina:

Druhá třetina byla ze začátku vyrovnaná. Byl to ale znovu Kolín, který trestal domácí chyby. Ve vlastním oslabení ujel Morkes a vymetl horní roh domácí branky - 0:2. Trutnov přidal do tempa a těžil z toho branku. Přečíslení tři na dva zakončil přesně Lesák - 1:2. To ovšem bylo z trutnovské strany vše ... Ve 35. minutě si vzal kotouč hostující Pácal, napřáhl a trefil kotouč přesně do proti pohybu Škrabelje - 1:3. Aby toho nebylo málo, tak Kolín přidal další branku. Pospíšil našel skulinku v brance domácích a pohodlně zavěsil - 1:4. Další branku přidal Kolín ještě do přestávky. Hloušek objel obránce a se štěstím prostřelil domácího brankáře - 1:5.

3. Třetina:

Do třetí třetiny trutnovští hokejisté vstoupili aktivně. Ovšem mužstvo z Kolína si výsledek s klidem pohlídalo. Za zmínku stojí rvačka domácího Hamerského, který společně se svým protivníkem vyfasoval 5 + do konce utkání.

Další utkání sehrají trutnovští Draci na ledě Vajgaru Jindřůchv Hradec a to tuto neděli v 18:00 hodin. Reportáž: op