|

Trutnov je v PLAY OFF! Draci popálili Sršně a zvítězili 5:2!

Smolná série skončila. Trutnov na domácím ledě přehrál Kutnou Horu!

TRUKUT
Trutnov
34. kolo
Trutnov
06.02.2011
17:00
5:2
(1:0, 2:2, 2:0)
Kutná Hora
Branky a nahrávky: 6. Malinský (Jindřich, Chochola), 37. Šimoníček (Klement, Chytráček), 38. Havlíček (Chochola, Mlejnek 45. Jindřich (Chochola), 60. Chytráček (Procházka) - 24. Florián, 36. Králíček (Nakládal)

Trutnov: Škrabelj(Truhlář) - Malinský, Kuna, Klement, Antonín, Rejzek, Mlejnek, Mečiar, Provazník - Chochola, Jindřich, Havlíček, St. Procházka, Šimoníček, Chytráček, Březina, Šejnoha, Döme, Mašek, Veselý, Dlab

Kutná Hora: Kalousek (Linhart) - Veselý, Kadlec, Janata, Nakládal, Fejgl, Kořínek, Florián, Bláha, Pelán, Prachař, Adamec, Muras, Králíček, Vylíčil, Kraučuk, Křišťan, Uhlíř, Tvrdík, Šlejtr

Důležité utkání sehráli domácí Draci na svém ledě s Kutnou Horou. Přímý souboj o postup do Play Off začali lépe domácí. V 2. Minutě se uvolnil Procházka, ale Kalouska nepřekonal. V 3. Minutě měl šanci Jindřich, ale také ztroskotal na výborném Kalouskovi. Recep jak vstřelit branku našel Malinský. V 6. Minutě při přesilové hře si vymněnil kotouč Jindřich s Chocholou, ten našel Malinského a ten nahozením na Kalouska otevřel skóre - 1:0. V 17. Minutě si projel Malinský od modré čáry až před branku, tam našel Havlíčka, ale ten minul úplně odkrytou branku. Do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Druhá třetina začala lépe pro domácí. Již v 19. Vteřině ujel Chochola, ale pálil nad branku. O dvě minuty později našel Šimoníček Chytráčka, ale ten také Kalouska nepřekonal. V 23. Minutě bylo vyrovnáno. Trutnov si s kotoučem hrál moc dlouho ve vlastní třetině a potrestal to ranou do víka Florián - 1:1. O necelou minutu později ujel Chytráček a našel Procházku, ten vystřelil „golfákem“ přesně do lapačky Kalouska. V 25. Minutě si najel Florián po křídle, položil si Kunu a trefil břevno. V 33. Minutě stál Döme před brankou a trefil Kalouska jen do masky. O dvě minuty později vypálil Nakládal, trefil Mlejnka do brusle a do prázdné branky dokepl Králíček - 1:2. O minutu později bylo srovnáno! Chytráček přihrál od mantinelu Klementovi, ten našel Šimoníčka a Jiří Šimoníček překonal bekhendem Kalouska - 2:2. O další minutu později ujelo trio Havlíček, Chochola, Jindřich a prvně jmenovaný vymetl pavučinu z rohu Kalouskovi branky - 3:2. Do kabin šli opět spokojenější domácí.

Ihned po nástupu do třetího dějství fauloval Fejgl Chocholu a vyfasoval trest do konce utkání. V přesilové hře dvakrát pálil Klement, ale Kalouska nepřekonal. V 45. Minutě si vymněnil kotouč Chochola s Jindřichem a Jindřich překonal z kruhů Kalouska po čtvrté - 4:2. V 49. Minutě namazal Malinský Králíčkovi, ale ten toto zaváhání nezužitkoval. Ve 53. Minutě nejdříve trefil Kuna krásně Vylíčila a poté se předvedl také Martin Klement, který sestřelil hostujícího obránce. V 60. Minutě se prosadil ještě Petr Chytráček a dokonal tak výhru Trutnova - 5:2. Černou kaňku na utkání zanechal hostující hráč, který bezmyšlenkovitě sestřelil holí Březinu.

Trutnov po výhře nad Kutnou Horou může slavit postup do Play Off!

Všechna práva na tento článek si vyhrazuje web hctrutnov.cz a HC DRACI o.s. Kopírování článku je zakázáno! Reportáž: op