|

Draci porazili Pelhřimov!

V neděli 9.1.2011 sehráli domácí utkání s Pelhřimovem.

TRUPEL
Trutnov
26. kolo
Trutnov
09.01.2011
17:00
5:3
(1:0, 3:0, 1:3)
Pelhřimov
Branky a nahrávky: 15. Dome (Chytráček), 24. Mlejnek (Chytráček), 29. Šimoníček (Mečiar, Antonín), 31. Jindřich, 53. Chochola (Dome) - 51. Votápek (Rohačik), 58. Votápek (Suk), 59. Hrbatý (Plachý, Tecl)

Trutnov: Škrabelj (Truhlář) - Mlejnek, Malinský (C), Poskočil, Antonín (A), Mečiar, Kuna, Provazník - Chytráček (A), Havlíček, Jindřich, St. Procházka, Šimoníček, Berger, Dome, Chochola, Dlab, Svoboda, Mašek

Pelhřimov: Dolejš (Čekal) - Rašner, Posmyk, Rohačik, Fibikar, Šustr, Jelínek, Beneš, Tecl (C), Plachý, Hrbatý (A), Kubát (A), Havel, Suk, Barták, Hadrava, Votápek, Zelený, Kasalý, Hubata

Domácí sehráli v neděli klání proti Pelhřimovu, ze kterého si odnesli vítězství 5:3.

Již úvodní vhazování určilo směr a tempo hry. V první minutě se neprosadil Havlíček, který mohl vstřelit úvodní branku utkání. To se podařilo v 15. minutě Davidu Domemu. Chytráček zpracoval kotouč na modré a střílenou nahrávkou našel volného Domeho před brankou. Ten měl snadnou práci a zasunul kotouč za Dolejše - 1:0. Úvodní dějství více nenabídlo a za zmínku stojí poměr střel - 19:9!

Druhá třetina byla opět v roli domácích. Ve 24. minutě Chytráček posunul na modrou Mlejnkovi a ten ranou překonal nic nevídícího Dolejše - 2:0. Hvězda minulého utkání Jirka Šimoníček překonal Dolejše po třetí. Bekhendový pokus skončil za zády hostujícího brankáře. - 3:0. O dvě minuty později zvýšil náskok Jindřich. Kotouč se odrazil do středního pásma, tam ho vybojoval Jindřich a projel po pravé straně. Kotouč vystřelil mezi betony Dolejše a zvýšil na -4:0. Druhá třetina více nenabídla a Draci si odnesli vedení 4:0.

Třetí třetina začla velkým tlakem hostí. Pelhřimov držel Draky pod zámkem. Votápek korigoval na - 4:1. O dvě minuty později Dome vypíchl kotouč, ten vybojoval Chochola a střelou do horního rohu se nemýlil - 5:1. Utkání bylo téměř rozhodnuto. Dvě minuty před koncem opět vstřelil branku Votápek a následně o minutu později Plachý - 5:3. Více se v utkání nestalo a domácí Draci si odnesli 3 cenné body.

Nejlepšími hráči utkání byli zvoleno obránci Antonín a Mlejnek a obdrželi značkové hodinky Axcent od společnosti 4PM.

Další utkání sehrají Draci ve středu v Milevsku. Reportáž: op