|

Draci spálili Vodní Lvy na popel. Z Benešova si odváží 3 body.

Ve středu, 8.12.2010, sehráli trutnovští hokejisté těžké utkání v Benešově. Speciální poděkování za info k reportáži patří "Jankymu", který poskytl potřebný materiál, děkuji.

BNSTRU
Benešov
20. kolo
Benešov
08.12.2010
18:00
3:7
(1:1, 2:2, 0:4)
Trutnov
Branky a nahrávky: 15. Holánek, 31. Kocman (Vacek), 37. Zeman - 4. Procházka (Mikolášek), 23. Procházka(Šimoníček), 37. Chytráček (Jindřich, Provazník), 45. Havlíček, 47. Procházka (Mikolášek), 50. Chytráček (Jindřich), 59. Jindřich (Chytráček, Havlíček)

Další těžké a důležité utkání sehráli trutnovští hokejisté na ledě Benešova, který okupuje první příčku tabulky.

Od začátku utkání bylo jasné, že se bude jednat o vyrovnanou hru. Ve 4. minutě, kdy měl kotouč Šimoníček, si najel do volného prostoru Procházka. Šimoníček zkušeného matadora perfektně našel a Procházka se mezi betony nemýlil - 0:1. Stav 0:1 trval do 15. minuty, kdy využil chybu hostující obrany Holánek - 1:1. První dějtsví více branek nenabídlo.

Druhá třetina začla v roli hostí. Procházka našel skulinku v brance, když střílel z téměř nulového úhlu - 1:2. Ovšem domácí opět srovnali a to v 31. minutě z hole Kocmana, který využil chybnou rozehrávku Draků - 2:2. V 37. minutě to vypadalo pro hosty zle, když se po dorážce prosadil Zeman, ale o devět sekund později využil nepozornost domácích Chytráček a bylo srovnáno - 3:3. S tímto stavem se odešlo i do kabin.

To co nabídla třetí třetina se dá nazvat smršť. Hostující Trutnov dokázal v tomto vypjatém utkání 4x skorovat během posledních dvaceti minut. Nejprve v 45. minutě dal šťastný gól Havlíček - 3:4, poté skóroval po dorážce Procházka, který zkompletoval hattrick - 3:5 a následně se prosadil Chytráček mezi betony po souhře s Jindřichem - 3:6. Definitivní tečku a poslední hřebíček do rakve zasadil Benešovu Ladislav Jindřich, který dorazil odražený kotouč - 3:7. Trutnovští hokejisté se tedy mohli radovat z jasné výhry 3:7.

Drakům se podařilo pod vedením nového kouče zvítězit v obou venkovních utkání. Nejprve v Chotěboři (2:7) a tentokrát v Benešove (3:7). Další utkání ssehrají Draci na svém ledě v neděli proti Jindřichovu Hradci. Utkání začíná v 17:00 hodin. Reportáž: op