|

Vajgar deklasoval Draky! Utkání skončilo 8:0!

Další utkání venku nezvádli trutnovští hokejisté.

JHRTRU
Jindřichův Hradec
11. kolo
Jindřichův Hradec
31.10.2010
18:00
8:0
(3:0, 3:0, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 8. Milotinský (Mazanec D.), 11. Milotinský (Hájek, Skokan), 19. Milotinský (Skokan), 25. Bula (Dvořák), 30. Heršálek (Masanov), 36. Milotinský (Hájek, Skokan), 46. Procházka R. (Kupec), 50. Mazanec D. (Milotinský)

Rozhodčí: Hejduk - Samuel, Zídek

Jindřichův Hradec: Kubeš, Hnízdil - Mazanec D., Chmel, Procházka, Maryška, Tupý, Heršálek, Zíb, Mazanec J., Dvořák Ma., Mařík, Bula, Skokan, Dolina, Repkin, Hájek, Kupec, Milotinský, Masanov

Trutnov: Škrabelj, Truhlář - Antonín, Kuna, Chytráček, Dome, Janecký, Stehno, Havlíček, Mlejnek, Mikolášek, Šimoníček, Čapek, Svoboda, Jankovský, Klement, Provazník, Jindřich, Malinský, Chochola.

Opět utkání na ledě soupeře a opět výprask. Trutnovští hokejisté si odváží z Jindřichova Hradce pěkný nášup. Inkasovat 23 branek ze 3 utkání na hřištěi soupeře se jen tak nevidí.

V domácím dresu se blýskl Milotínský, který vsítil celkem 4 branky a na jednu přihrál. V dresu hostí musíme politovat brankáře Škrabelje, který se ctí odchytal celý zápas.

Veselejší zprávou je snad jen to, že k dalšímu zápasu za HC Dvůr Králové nad Labem nastoupilo trio trutnovských hráčů - Mašek, Poul, Aberle. Mašek si připsal asistenci na gol, který vsítil Poul. Jiří Aberle, brankářská dvojka Dvora (3.brankář v Trutnově pozn. red.), zasáhl na posledních 5 minut do utkání a vychytal další vítězství Dvora v poměru 2:1 nad Novým Městem nad Metují. Reportáž: op