|

V náročném programu Trutnov padl v Nymburku

K dalšímu utkání pouze na 4 obránce nastoupili trutnovští DRACI v Nymburce.

NYMTRU
Nymburk
přát.

06.09.2010
18:00
4:3
(2:0, 2:1, 0:2)
Trutnov
Branky: 20. a 32. Sirotek, 13. Klíma, 40. Hataš - 30. Mečiar, 52. Chochola, 55. Jindřich (Chochola). Vyloučení: 6:5. Využití: 2:0.

Trutnov:

Stejně jako před dvanácti dny v domácím souboji vstoupil Trutnov do zápasu velmi špatně a po první třetině prohrával o dvě branky, když soupeř skóroval v přesilovkách. V polovině utkání snížil po individuální akci obránce Mečiar na 2:1, ovšem domácí Sirotek okamžitě kontroval a v poslední minutě druhé třetiny inkasovali hosté ještě čtvrtou branku. Závěrečná dvacetiminutovka však přinesla nápor Trutnova a snížení na rozdíl jednoho gólu. Nejdřív samostatný nájezd proměnil Chochola, který o chvíli později asistoval u kontaktní trefy Jindřicha. Hosté pak dokonce sahali po vyrovnání, jenomže velmi dobrá šance při power play zůstala nevyužita.

Ohlasy po utkání

„Máme málo beků a hrát pouze na dvě obrany je těžké. Nemůžu tak ani říct, že by kluci hráli špatně. I když v první třetině byli takoví rozespalí a samozřejmě je to špatně, že nepodávají od začátku takový výkon, jako v dalším průběhu utkání. Na tom budeme muset zapracovat. Poslední třetinou mi však kluci udělali velkou radost. Bojovali až do konce a podařilo se jim utkání zdramatizovat. Škoda té nevyužité šance. Opět se potvrdilo, že pokud se jim chce hrát, tak hrají dobře,“ hodnotil utkání kouč Stanislav Mečiar. „Teď ještě nemůžu říct, co a jak bude. Ale zítra se to musí intenzivně řešit. Je možné, že se utkání hrát nebude, protože obránců máme opravdu málo,“ odpověděl trenér na dotaz, jestli početná marodka může ve středu narušit poslední přípravné utkání proti Vrchlabí.

Reportáž: op