|

Trutnov remizoval, s hradeckou juniorkou ztratil slibný náskok

Třetí letošní přátelské utkání trutnovských hokejistů skončilo remízou 6:6. Hosté, zřejmě pod dojmem rychlého obratu skóre ve svůj prospěch, dovolili hradeckým juniorům nejprve dvakrát dotáhnout ztrátu a potom je dokonce nechali jít do vedení. Když se zdálo, že je výhra Trutnova na dosah, srovnali hradečtí mladíci 43 vteřin před koncem.

HKJTRU
Hradec Králové jun.
přát.
Hradec Králové
04.09.2009
17:15
6:6
(1:2, 3:2, 2:2)
Trutnov
Góly a nahrávky: 8. Šafránek, 32. Kohout, 33. Fiedler, 39. Macháň, 43. Ježek, 60. Ježek - 13. Chytráček (Mašek), 13. Chytráček (Mašek), 27. Babkovič (Šimoníček), 36. Chochola (Petr), 51. Šimoníček (Marša), 56. Petr (Marša). Vyloučení: 1:8, využití: 3:0, v oslabení: 0:1.

Trutnov:

Utkání začali lépe domácí a brzy vedli. Ve 13. minutě se ale dvakrát prosadil střelecky Chytráček a Trutnov vedl 1:2. Když ve 27. minutě přidal třetí gól Babkovič, zdálo se, že se nemůže nic stát. Jenže hradečtí junioři dvěma góly v rozpětí patnácti vteřin skóre srovnali - 3:3. Trutnov šel sice znovu do vedení po brance Chocholy, ale domácí opět vyrovnali.

Závěr zápasu trutnovští nezvládli. Obrátili sice ze stavu 5:4 na 5:6, ale výhru neudrželi, v čase 59,17 si nechali dát šestý gól.

"Náš výkon je místy slušný, pak se ale uspokojíme, přestaneme si nahrávat, bruslit a myslíme si, že to strhneme sami. Soupeř toho využije, dostaneme laciné góly a pak se trápíme," komentoval zápas asistent kouč Martin Řehák.

Ohlasy po utkání

"Ke vší úctě ke kvalitám soupeře, měli bychom hradeckou juniorku díky zkušenostem porazit o tři až čtyři góly. Kluci by se nad dnešním výkonem měli zamyslet, já osobně se za něj stydím," pronesl po zápase trenér Radim Haupt.

Reportáž: pec