|

Debakl Trutnova v České Lípě

Totální debakl si odvezli trutnovští hokejisté z České Lípy, když jim domácí naložili neoblíbenou "desítku". O výsledku zápasu bylo rozhodnuto již po první třetině, kterou hosté prohráli nevídaným rozdílem - 6:0. Poté sice zakončil po přihrávce Jaroměřského pohlednou akci Potůček a snížil tak na 6:1, ale další čtyři branky českolipských hokejistů rozhodli o nejvyšší prohře trutnovského mužstva ve druhé lize.

CLITRU
Česká Lípa
10.

25.10.2008

10:1
(6:0, 2:1, 2:0)
Trutnov
Branky a nahrávky: 5. Nevyhoštěný, 7. Růžek (M.Šulc, Nevyhoštěný), 8. Starygin (Kolmann), 9. Šesták (J.Šulc, Oliverius), 12. Vomela (M.Šulc), 19. Petrmichl (Oliverius, Šesták), 29. Oliverius (Petrmichl), 36. J.Šulc (Oliverius, Šesták), 49. Starygin (Peterka, Holčák), 56. Holčák (Starygin) - 27. Potůček (Jaroměřský). Rozhodčí: . Vyloučení: . Využití: . V oslabení: . Diváci: 750. Střely na branku: . Průběh utkání: .

Trutnov:

Ohlasy po utkání

asistent trenéra Milan Plodek - "Česká Lípa nás suverénně přehrála. My jsme se po čtvrté brance sesypali. Do druhé třetiny jsme proházeli útoky a vystřídali gólmany, ale oni za porážku nemohou. Nemůžeme v utkání na soupeřevě hřišti nechat domácí vyslat na naši branku 52 střel. Nemůžeme se takhle odevzdat."