|

Trutnov je zpět doma. Od pátka se připravuje na domácím ledě.

Hokejisté Trutnova, po dvou strávených týdnech v polské Świdnici, se vrátili na domácí led v Trutnově. Více informací v článku.

Dva týdny byla polská Świdnice azylem pro hokejové mužstvo Trutnova. Když v úterý přišlo povolení pro trénování profesionálních sportovců, v Trutnově zavládla lepší nálada. I právě hokejisté modro bílých barev totiž mohou začít přípravu na restart druholigového ročníku.

Vedení v čele s manažer Ondřejem Poulem začalo okamžitě jednat. Někomu se může zdát, že v Trutnově nejsou profíci, zákon ale mluví opačně."Veškeré kroky jsme konzultovali s naším právním zástupcem. Dle právního výkladu, výkladu Národní Sportovní Agentury, jsme mohli začít s tréninkem. Více to nebudeme komentovat, protože to vysvětlení je na dlouho a my se soustředíme jen na sebe a svoji přípravu." popsal stručně dění v klubu manažer Trutnova Ondřej Poul. velké poděkování patří společnosti Mebys Trutnov s.r.o., která otevřela hokejistům zimní stadion a také SK Horská Trutnov z.s., za pronájem prostor posilovny.

Draci vyjeli na led už v pátek. Jejich program navíc pokračuje tento víkend. Dle slov hlavního kouče Petra Váchy se mužstvo zaměří na kondici a herní nácvik. K dispozici je totiž kompletní tým. V pátek se navíc domluvilo vedení s dalším hokejistou. Po restartu soutěže tak bude mít kádr Trutnova další přírůstek.

Do tréninku, který samozřejmě pokračuje i po víkendu, by se měl zapojit uzdravený Jakub Tatar. Nyní mužstvo Trutnova čítá tři brankáře, osm obránců a třináct útočníků.

Kdy se rozjede i třetí nejvyšší soutěž, je zatím ve hvězdách. Po klubech kolují odlišné informace a tak nezbývá jen čekat, kdy i druhá liga dostane zelenou.

Sledujte naše sociální sítě pro více informací, můžete na nich také sledovat videa a prohlížet si fotografie! Děkujeme, že při nás stojíte! Redakce