|

Hokej bez diváků? Sledujte zápasy Trutnova živě!

Hokejisté Trutnova vyzvou ve středečním duelu Novou Paku. Utkání se však musí sehrát bez diváků, jak určilo vládní opatření. Trutnov ale po dohodě s internetovou sportovní televizí TV COM, nabídne živý přenos!

Středeční duel Trutnova a Nové Paky bude asi jediný v rámci celého kola. Nákaza koronavirem trápí mužstva napříč všemi soutěžemi.

Trutnovské vedení situaci, kdy na zimní stadion nemůže žádný fanoušek, ihned a intenzivně řešilo. Výsledkem je domluva s přední sportovní internetovou televizí TV COM."Jsme moc rádi, že nám pán Kruk a celý vyšel vstříc a můžeme utkání odvysílat. Největší zásluhu na tom má ale Ladislav Jančík, který se o celý přenos bude starat. Diváci uvidí nejen utkání, ale také sestavy obou týmů, apod.", mluví nadšeně manažer Trutnova Ondřej Poul.

Hokejisté Trutnova vstoupí do středeční duelu navíc s dvěma novými tvářemi. Tou první je odchovanec Trutnova Martin Soukup. Mladý útočník působil poslední roky v zámoří, v kanadské juniorské akademii. První start za áčko si připíše zítra. Svoji kariéru nejvíce spojil s Trutnovem a naposledy v České republice s Hradcem Králové.

Další tváří, která se objeví v trutnovském dresu je útočník Václav Petr, který v pondělí přišel z nedalekého Hronova. Zkušený útočník má za sebou angažmá například v Pelhřimově, ale také v Trutnově, kde působil v sezóně 2009/2010. Šikovný pravák si odbyde další start v Trutnově také zítra.

Pro sledování přenosu prosím navštivte odkaz zde:

HC BAK Trutnov vs BK Nová Paka Redakce