|

Úterní zápas je zrušený!

Úterní zápas mezi Trutnovem a Jabloncem nad Nisou je zrušený. Více informací v článku.

V 11:00 hodin dopoledne, v den utkání, zavolal soupeř z Jablonce a kvůli marodce utkání zrušil. Tvrzení, že má Jablonec pouze jedenáct hráčů do hry, je úsměvné. V úterý a ani ve čtvrtek, Trutnov hrát nebude.

Více situaci osvětlil manažer Trutnova Ondřej Poul. "Od minulého týdne připravujeme hráče, zimní stadion, pořadatelskou službu, na první domácí utkání v rámci opatření. Fanoušci se těší, my jsme měli v pondělí prodaných už 150 lístků. Když mi v den utkání zavolá soupeř, že nepřijede, nemůžeme to vzít jen tak s úsměvem. Trutnov by na utkání odjel, i kdyby měl jen deset hráčů, tohle se prostě nedělá. My máme taky marodku, nejsme kompletní, chybí nám dalších pět hráčů a přesto chceme hrát. Tohle chování je od soupeře podpásovka a do celé přípravy nám hodil neuvěřitelné vidle.", prohlásil trutnovský manažer.

Hráči se dnes sejdou k tréninku, který začne v 18:30. O nových zápasech a termínech, vás budeme informovat, ale podle Ondřeje Poula je skoro nereálné sehnat náhradního soupeře. V tuhle chvíli nemám ani já, ani nikdo z vedení tušení, jak seženeme dva zápasy, protože každý tu přípravu má už jasně nalajnovanou. Je to pro nás velká komplikace, ale my se s tím nějak popereme. Musíme, protože nic jiného nám nezbývá.", dodal na závěr. Redakce