|

Trutnov hraje doma! Za přísných podmínek!

Hokejisté Trutnova vstupují do dalšího týdne přípravy. Již v úterý 25. 8. 2020 vyzvou od 18:00 Jablonec nad Nisou. Utkání se bude hrát před diváky, zápas však bude režírován za přísných hygienických podmínek. Více informací v článku.

Hokejisté Trutnova mají za sebou kompletní týden přípravy na trutnovském ledě. V úterý stihli odehrát první utkání ve Žďáře nad Sázavou (prohra 4:2). V dalším týdnu přípravy se představí na domácím ledě. Kdo bude, či nebude, hrát, je teď tajemstvím. Ale co víme jistě, že utkání bude probíhat v rámci opatření, která vydala vláda ČR a také ČLSH.

Vstupné

Vstupné je až do odvolání JEDNOTNÉ a to ve výši 60,- Kč. Jenom v případě utkání se Dvorem Králové se vstupné NAVYŠUJE a bude ve výši 70,- Kč.

SEKTOR SEZENÍ

Jak se dostanete do sektoru: Hlavním vchodem zimního stadionu.

Kapacita sektoru: 150 míst, z toho 108 k sezení a 42 k stání

Sektor SEZENÍ je přístupný přes pokladnu u hlavního vchodu. Díky mobilním zábranám se nedostanete k ledové ploše, ani přes most, který propojuje obě dvě tribuny. Pokud pořadatelská služba uvidí, že někdo sektory mění, bude okamžitě vykázán ze zimního stadionu.

Sedět můžou diváci jen v označených řadách a to tak, že každé druhé sedadlo MUSÍ BÝT VOLNÉ A NEOBSAZENÉ. Pokud by došlo k rozporu, bude ho řešit pořadatelská služba domluvou, či vykázáním z daného místa, či sektoru.

SEKTOR STÁNÍ

Jak se dostanete do sektoru: Bočním vchodem, po zelených schodech, od řeky Úpy

Kapacita sektoru: 500 míst, pouze k stání

Sektor STÁNÍ je přístupný bočním vchodem, po zelených schodech. Vchod je ze strany, od řeky Úpy. Zde bude připravena pokladna a pořadatelská služba. V tomto vchodě je ZAKÁZÁNO NÉST JAKÉKOLIV BATOHY, APOD. Kdo bude mít batoh, nebude do zimního stadionu vpuštěn. Stějně tak jako druhý sektor, i tento bude ohraničen zábranami. Pokud budete sektor chtít opustit, tak k tomu slouží stejné dvěře, kterými jste do sektoru přišli.

Na zimák pouze s ochranou nosu a úst!

Na zimní stadion budou vpuštěny osoby, které budou mít zakrytý nos a ústa. Můžete mít šátek, roušku, apod. Osoby s nezakrytým nosem a ústy NEBUDOU NA ZIMNÍ STADION VPUŠTĚNY. Divák je nucen mít po celou dobu jeho návštěvy zimního stadionu roušku na obličeji a nesmí ji sundat. To neplatí v případě, že konzumuje nápoje či jiné občerstvení.

Pokladny budou otevřené v 16:45. Pokud se stane, že jeden ze dvou sektorů (nebo oba) bude plně obsazen, pokladny se uzavřou a vchody budou sloužit pouze k východu. Prosíme všechny fanoušky, aby NEVYHAZOVALI zakoupené vstupenky! Vstupenka slouží zároveň i jako vrácenka.

Dále bychom chtěli poprosit všechny návštěvníky, aby pravidla dodržovali, protože my, jako klub, jsme si je bohužel nevymysleli. Pevně doufáme, že na hokej budete chodit a že vás to bude bavit. Mnohokrát vám děkujeme za podporu! Redakce