|

Hokej pro Vendulku je tady! V sobotu začínáme v 16:00 !!!

HC BAK Trutnov - HC Děčín. Souboj o druholigové body, ale také souboj pro dobrou věc. V sobotu od čtyř hodin vypukne charitativní duel, který pomůže nemocné Vendulce Fenikové.

V sobotu se uskuteční utkání mezi Trutnovem a Děčínem. Dnes probíhá na ZS v Trutnově turnaj firem, za účasti hlavního pořadatele turnaje, stavební společností BAK, která je současně naším generálním partnerem.

Co mají tyto dvě události společného? Hrají se pro Vendulku Fenikovou, která trpí vzácnou a vážnou nemocí. To jí ale nebere dětský úsměv z tváří.

Vendulka dnes dorazila podpořit svého tatínka, který hájí barvy BAKu. Náš manažer a asistent trenéra Ondra Poul Vendulku přivítal a také ji předal její dres. V těchto dresech a trenérských soupravách nastoupí domácí mužstvo do sobotního duelu proti Děčínu.

Dresy i mikiny půjdou následně do dražby a veškeré získané peníze půjdou na pomoc Vendulky.

A co vy? Pomůžete s námi Vendulce?

Pro sobotní utkání NEPLATÍ PERMANENTNÍ VSTUPENKY!. Platí se jednotné vstupné a to ve výši 20,- Kč, které putuje na pomoc Vendulce. Dále může každý fanoušek přispět do kasiček, které budou po zimním stadionu kolovat. Redakce