|

Novinky - měsíc Červen

Trochu opožděně, ale přece. Doba dovolených zasáhla i naší redakci, nikoliv však druholigové vedení. Do začátku sezóny zbývá 25 dní a bude to velmi hektické. Již 27.7.2018 nastupují hokejisté Trutnova na ledovou plochu.

Co se stalo...

Červen byl pro hokejisty Trutnova bohatý. Ti se nejprve sešli na druhou fázi testování a to na atletickém stadionu v Trutnově. Tímto bychom chtěli poděkovat atletickému klubu Loko Trutnov a panu Petru Musilovi za zapůjčení atletické dráhy a areálu.

Hokejisty čekalo šest disciplín. Během tří hodin testy proběhly v pořádku a celý podvečer zakončil manažer klubu svým proslovem ke všem zúčastněným v kabině "A" týmu.

Další sraz měli hráči v Libči v rámci fotbalového utkání. Odveta dopadla lépe pro domácí fotbalisty, kteří vyhráli jednoznačně 5:0 a srovnali stav "minisérie" s trutnovskými hokejisty na 1:1.

Teď mají hráči čas na dovolené a jak jsme již psali, 27.7.2018 se budou všichni hlásit v kabině "A" mužstva, jelikož už nastoupí na ledovou plochu.

Kádr před Try-Outem

Kádr pomalu ale jistě začíná nabírat podobu pro nadcházející sezónu. V tuto chvíli neodešel žádný další hráč. Naopak se vedení klubu dohodlo na spolupráci s jedním útočníkem, který má bohaté zkušenosti z reprezentace, Extraligy i WSM Ligy. Dále klub jedná s dalším útočníkem stejného ražení a obráncem, který poslední sezónu strávil v nejvyšší francouzské lize. Navíc se klub definitivně dohodl na setrvání Vojty Kubinčáka v našem dresu.

" Situace ohledně Vojty byla jednoduchá. Já jsem mu slíbil, že k němu seženeme typově hráče, se kterým si vyhoví. To se nám povedlo. Ještě máme v jednání obránce a útočníka a dle mých plánů by tato čtveřice měla tvořit první, nejúdernější lajnu s tím, že k nim přidáme jednoho našeho obránce.", komentuje celou situaci manažer Ondřej Poul.

Jednání se protahovala, ale jen z toho důvodu, že probíhali dovolené a hráči těchto rozměrů měli třeba rozjednané nabídky ze zahraničí. Nyní však probíhají intenzivní jednání o smlouvách.

" Chtěl bych ujistit všechny fanoušky Trutnova, že dojde opravdu ke zkvalitnění kádru a angažujeme pouze hráče se zkušenostmi z nejvyšší soutěže, případně z WSM ligy. Kádr budujeme systematicky, nepodepisujeme hráče, kteří nám do týmu nezapadají. Již na začátku jsem řekl, že do kádru přibude zkušenost a to platí i nadále. Všichni se můžete těšit na opravdu zvučná jména ", doplnil trutnovský manažer.

V pondělí 23.7.2018 odtajní HC BAK Trutnov svojí soupisku, včetně nových tváří. Tak zůstaňte s námi! Redakce