|

Tisková konference vedení Hokejového klubu DRACI, z.s.

Ještě před sobotním duelem na domácím ledě, kde přivítáme favorizovaný Jablonec, se uskuteční od 16:30 hodin v klubovně tisková konference vedení klubu. Více informací v článku.

Tiskovou konferenci svolalo vedení Hokejového klubu DRACI, z.s., za účelem vysvětlení a uvedení věcí na pravou míru. Jedná se samozřejmě o již zmiňované "drby" ohledně konce hokeje v Trutnově.

Tyto informace se začaly šířit rychlostí blesku a vedení na to bude reagovat právě na svolané tiskové konferenci, která je volně přístupná, avšak kapacita klubovny je omezená.

Na tiskovou konferenci přijde prezident klubu pan Zdeněk Poul, manažer klubu Ondřej Poul a také člen vedení Vladimír Kamenický.

Žádáme fanoušky, aby pochopili, že tiskové konference se nebudou účastnit trenéři a ani hráči "A" týmu, jelikož se jedná o tiskovku vedení klubu, který spravuje klub HC BAK Trutnov. Program tiskové konference si můžete přečíst zde:

1. Úvodní slovo

2. Současná situace v klubu

3. Změny ve vedení klubu

4. Ekonomická situace klubu

5. Plán pro příští sezónu

6. Dotazy přítomných

7. Ukončení tiskové konference

Zároveň bychom chtěli požádat všechny fanoušky, kteří se chystají přijít, aby přišli včas a neodcházeli v průběhu tiskovky a nenarušili tak tím její hladký průběh. Prosíme, aby všechny dotazy byly ve slušné míře. Tisková konference bude trvat přibližně 60 minut a vedení klubu zodpoví všechny otázky, které se budou týkat uvedených témat Děkujeme za pochopení. Redakce