|

Draci jedou na led Letců! Získají první body?

Hokejisté Trutnova nastoupí v rámci 4. kola II. Ligy ČR na ledě pražských Letňan. Utkání začíná v trochu pošetilý čas a to v 18:40 hodin v Ice Aréně v Letňanech.

Trutnov

Hokejisté Trutnova prožívají nepovedený vstup do letošního ligového ročníku. Uplynulá dvě utkání prohráli a to stejným rozdílem. Nejprve ve Dvoře Králové (3:1) a naposledy doma se Sokolovem (1:3).

Že Draky trápí koncovka je zřejmé. Jedinými střelci Trutnova jsou Tomáš Zahradník a Tomáš Půlpán. V brance se zatím otočili oba dva brankáři - Oto Jeschke i Patrik Ašenbrenner.

Už ve středu se v sestavě objevil David Smékal, který vyléčil svoje operované koleno. Pokud Dvůr Králové zruší hostování pro Davida Vacka, objeví se v sestavě i on. Bohužel Dvůr Králové stále dělá nesmyslné potíže právě tomuto navrátilci do trutnovské sestavy.

Letňany

Letňany mají o zápas více, než Trutnov. V uplynulých třech zápasech získali tři body. Nejprve Letci prohráli na ledě Jablonce (6:2), poté na domácím ledě nestačili na favorizovanou Kobru (2:5) a ve třetím duelu si Letňany vyšláply na Vrchlabí, které s přehledem porazily (3:6).

Kádr Letňan doznal před posledním kolem pár změn, které provedl hlavní kouč Totter. Ukázalo se to, jako dobrý tah, jelikož se probudil například Martin Kotyra, který vsítil hattrick.

Utkání se hraje v Ice Aréně Letňany a začíná v 18:40 - ano nepochopitelný čas, ale Praha je Praha. Těšíme se na výjezd našich fanoušků a doufáme, že v Ice Aréně rozpoutají to pravé trutnovské peklo! Redakce