|

Domácí premiéra? Přijede silný Baník!

Hokejisté Trutnova se ve 3. kole II. Ligy ČR utkají s Baníkem Sokolov. Utkání se hraje v trutnovské Bauer Hockey Aréně a začíná v 18:00 již tuto středu (20.9.2017)

Trutnov

Hokejisté HC BAK Trutnov první kolo vynechali (havárie vodovodního řádu) a tak nastupovali v sobotu na ledě Dvora Králové po týdenní zápasové pauze.

Utkání dopadlo lépe pro domácí, kteří zvládli svoji taktikou přípravu a nakonec zvítězili 3:1. O zápasu rozhodl gól v poslední minutě druhé třetiny. Poté domácí přidali další dva a Trutnov už jen korigoval.

Po jednom zápase o produktivitě domácích mluvit nemůžeme. První utkání má za sebou Ota Jeschke a předvedl znovu výborný výkon. Jediným střelcem Trutnova je Tomáš Půlpán.

Co sr týče sestavy, ta dozná zřejmě jen jednu změnu. Premiéru v letošním ročníku si odbude David Smékal, který je připraven zasáhnout do utkání po prvé od své operace kolene. Trutnov jinak žádné změny nehlásí.

Sokolov

Sestoupil, přesto je stále ve II. Lize. Ano, i to je možné. Baník však dokázal posílit kádr takovým způsobem, že bude patřit znovu mezi elitu. Do obrany získal Sokolov robustního vousáče Petra Přindiše, který je postrachem každého útočníka. Do útoku se vrátil Pavel Kuběna, který prožil rok v zahraničí. No a posledním jménem, které stojí za zmínku je David Hruška, který se opět v Sokolově ukazuje, jako pravý lídr. Navíc má Baník spolupráci s karlovarskou Energií, tudíž se můžeme těšit třeba i na Tomáše Rohana.

Sokolov je velmi produktivní. Dvě utkání a 11 branek v síti soupeře. Jenže to samé je i v síti Baníku. Dvě ofenzivní utkání a dva body. Nejprve Baník porazil Kobru Praha (5:6 v prdl.) a poté prohrál na domácím ledě s Vrchlabím (5:6).

Utkání mezi HC BAK Trutnov a HC Baník Sokolov se hraje již tuto středu, 20.9.2017, začíná v 18:00. Přijďte si užít s domácími hokejisty letošní premiéru a pomoct jim k vítězství! Budeme vás potřebovat! Redakce