|

Trutnov čeká první utkání - přivítáme Letce z Letňan!

Po víkendovém soustředění čeká trutnovské Draky hned první ostrá zkouška v podobě utkání. V prvním přípravném zápase budeme hostit Letce z Letňan, nováčka druhé ligy. Utkání začíná v 18:00 a vstupné je jednotné a to 30,- Kč.

Hokejisté Trutnova mají za sebou velmi náročný víkend. Ten začal v pátek na suchu. Svěřenci trenérů Půlpána a Petery pak v sobotu a v neděli absolvovali velmi náročné tréninky - čtyři na suchu a čtyři na ledě. V neděli v podvečer pak odjeli domů a na trutnovský zimák se vrátí v pondělí na před zápasový trénink.

Úterní utkání bude trochu jiné, než ty ostatní. Mělo by se hrát 4x15 minut a do utkání by mělo naskočit až 24 hráčů. V první polovině se bude hrát na dvě pětky, které se pak vystřídají s dalšíma dvěma. V akci tak uvidíme všechny nové tváře.

Náš soupeř má na ledě velmi zdatný náskok. Nováček soutěže vsadil vše do letní přípravy a pod vedením kanadského kouče se snažil do mužstva zapracovat nové tváře. To se Letcům povedlo, protože v jejich prvním zápase dokázali držet krok s kazašským Irtyšem Pavlodar, účastníkem nejvyšší ligy v Kazachstánu. Sympatický výsledek je příslibem do budoucna a v Trutnově budou chtít Letňany na tento prvotní úspěch navázat.

Na trutnovském Facebooku během úterý odhalíme kompletní sestavu Draků, protože bude opravdu obměněná. Ke jménům navíc přidáme čísla dresů, aby si fanoušci mohli hráče dobře pamatovat.

Utkání se hraje již v úterý 8.8.2017 od 18:00 v trutnovské aréně. Vstupné je jednotné 30,- Kč. Přijďte se zchladit a omrknout nové tváře v trutnovské sestavě! Redakce