|

Draci jdou na led! Víkend bude ve znamení soustředění!

V pátek 4.8, v sobotu 5.8 a v neděli 6.8 čeká trutnovské hokejisty soustředění na Zimním stadionu v Trutnově. Hráči se sejdou v pátek v 15:30 a budou společně celý víkend.

Aktuální informace z mužstva jsou takové, že do soustředění se zapojí bezmála třicet hráčů, kteří projevili zájem v Trutnově hrát a jsou s vedením Trutnova v kontaktu. "Budeme tady mít hráče jak s extraligovými zkušenostmi, tak druholigovými. Nebudeme zatím jmenovat, jelikož nejsou dotažené smlouvy. Ty budeme s hráči uzavírat během prvního týdne v srpnu, právě po soustředění", říká manažer Trutnova Ondřej Poul.

Bude z čeho vybírat a to se jistě budeme všichni moc přesvědčit při prvním přípravném utkání, které proběhne hned 8.8. v úterý na ledě Trutnova. Soupeř přijede z Letňan a má výrazný náskok v tréninku na ledě.

Trutnováky nicméně čeká těžká dřina, která začíná v pátek. V pátek proběhne pouze trénink na suchu. V sobotu to pak budou dva tréninky na suchu a dva na ledě a to samé i v neděli. V pondělí pak přijde na řadu před zápasový trénink a v úterý ostrý zápas. "Od prvního utkání si nic slibovat nemůžeme a ani nebudeme. Budeme chtít vidět zřejmě všechny nově příchozí hráče, kteří se chtějí poprat o sestavu. Máme z čeho vybírat, což je pro nás důležité", sdělil Poul.

Soupiska Trutnova není ale uzavřená. "Stále jsme v kontaktu s několika hráči. Někteří dorazí až 14.8. Nicméně už nezveme ty hráče, kteří jsou kvalitativně horší než ti, co už tady máme", doplňuje trutnovský manažer, který funkci převzal po rezignaci Jiřího Malinského. Chystají se nějaké zahraniční posily? "Zájem hráčů ze zahraničí tady byl, ale z naší strany to je pouze o tom, co si můžeme dovolit finančně. Proto jsme vsadili na hráče z Česka a případně na české hráče, kteří působili v zahraničí", objasňuje situaci ohledně soupisky Ondřej Poul.

Kdo z fanoušků bude chtít vidět trutnovské hokejisty v akci, má možnost již v sobotu 5.8, kdy od 10:00 a od 15:30 budou na ledě. Redakce