|

Fotbalový duel! Již v úterý v Libči!

Individuální letní příprava hokejistů Trutnova finišuje. Měsíc zbývá do nástupu na ledovou plochu v Trutnově. V rámci teambuildingu si hokejisté Trutnova zahrají fotbalové utkání proti TJ Jiskra Libeč. Začínáme v úterý 4.7.2017 od 18:00 v Libči.

Hokej a Fotbal ... dva rozdílné sporty. Když chcete po hokejistovi, aby šel hrát fotbal, neodmítne. Ale když řeknete fotbalistovi, aby šel hrát hokej, jen malá hrstka odvážlivců si to troufne. I o to bude tento ryze přátelský duel pikantní.

Samozřejmě... Srovnáváme jablka a hrušky. V úterý půjde o přípravu a přátelské prostředí, které Libeč opravdu nabízí. Tato vesnička o počtu 296 obyvatel se pyšní kvalitním fotbalovým mužstvem. Pro trutnovské Draky to bude výzva.

V trutnovské sestavě by nemělo chybět také spousta aktivních fotbalistů. V Libči působí Chytráček, ve Chvojenci hraje trenér Aleš Půlpán společně se svým synem Alešem, ve Volanově působil Poul, v Úpici nastupuje Ota Jeschke. Fotbal také ovládá Kastner nebo Hlaváček.

Vážení, je se na co těšit! Do zápasu nezasáhne Aleš Píša, Tomáš Půlpán, Pavel Fedulov nebo Yaroslav Ukhin. Někteří léčí zranění, jiní jsou zase mimo republiku. V trutnovském, netradičně fotbalovém, dresu se naopak představí řada noviců, kteří budou v srpnu bojovat o účast v trutnovském kádru pro příští sezónu.

Přijďte v úterý, v šest hodin, do Libče a užijte si společně s námi bezva odpoledne! Redakce