|

Tiskové konference

V reakci na dosavadní žádosti fanoušků přichází nová změna. Více informací se dočtete v článku.

Po včerejším utkání přišel fanoušek Josef Dvořáček a dožadoval se vysvětlení po vedení klubu. Na to mu odpovídal hlavní trenér Aleš Půlpán starší, který se s Pepou pustil do dlouhé debaty. Rozhovor si natočil redaktor serveru Trutnovinky Michal Bogáň a i přes jasný nesouhlas domácího trenéra ho vložil na svůj blog.

Vedení Trutnova tak na tuto situaci reagovalo následovně.

Po každém domácím utkání, konkrétně třicet minut po jeho skončení, bude připravena tisková konference pro fanoušky a média v trutnovské klubovně. Na "tiskovce" bude přítomen sportovní ředitel Jiří Malinský, který jí bude řídit. Dále bude přítomen asistent trenéra, nebo hlavní trenér a dva hráči "A" mužstva.

Vedení chce fanouškům nabídnout jak možnost se potkat s hráči a trenéry, tak jim chce nabídnout i otevřenou debatu právě o proběhlém zápase. Vstup do útrob kabin bude zakázán veškeré veřejnosti včetně médií.

Novinka v trutnovském klubu bude platit už od příštího domácího utkání, tzn. v sobotu s Kláštercem nad Ohří. Doufáme, že to je krok vpřed v další vzájemné komunikaci. Redakce